Sarı nokta hastalığı

Sarasssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
77
14
28
Yaşım 24 sarı nokta hastalığim var enjeksiyon yapılıp fayda gören oldu mu şuan sadece sağ gözümde ama digeride risk altında lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi

kp de var aynı rahatsızlık. O da gözünden iğne oluyor belli aralıklarla birkaç yıldır devam ediyor bu durum. Hastalığın ilerlemesi yer yer durdu, yavaşları. Arttıkça oluyor. Ama pahalı bir uygulama bildiğim kadarıyla Beyoğlu şişhane taraflarında bu uygulamayı yapan bir devlet hastanesi var. Ücretsiz bir araştırın derim. Çünkü 1 kereyle atlatamıyor gibi hastalar. Gerçi siz gençsiniz durum daha iyi yönde ola da bilir. Çok geçmiş olsun.

kp de var aynı rahatsızlık. O da gözünden iğne oluyor belli aralıklarla birkaç yıldır devam ediyor bu durum. Hastalığın ilerlemesi yer yer durdu, yavaşları. Arttıkça oluyor. Ama pahalı bir uygulama bildiğim kadarıyla Beyoğlu şişhane taraflarında bu uygulamayı yapan bir devlet hastanesi var. Ücretsiz bir araştırın derim. Çünkü 1 kereyle atlatamıyor gibi hastalar. Gerçi siz gençsiniz durum daha iyi yönde ola da bilir. Çok geçmiş olsun.
Allah razı olsun inşallah daha iyiye gider hastane rapor çıkaracağını söyledi ama iğneler aynı mi acaba bana yapılacak olan avastin

Enjeksiyon yapılmadi hiç bir şey yapılmadı bir değişiklik yok ilerledi mi bilmiyorum 1 senedir gitmiyorum kontrole

X