Lazer Epilasyon Sarı köklü tüyler

duygu47

artık 48 kilo :)
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
94
36
288
Kızlar canım çok sıkkın. Bacaklarımdaki lazer epilasyondan istediğim verimi alamıyorum alt bacakta bile dökülmeyen yerler var. Lazer yapan estetisyen sarı köklü olduğunu söyledi ki kendisi çok tatlı bi kadın haklı olduğunu düşünüyorum. Şimdi tecrübeli arkadaşlara sorum şu: ilk seansta görülmeyen tüyler joule yükseltince görülür mü? Dökülme ihtimali var mıdır? Lütfen bilgisi olan yazsın çok moralim bozuk, makinem soprano spa accord

Benimde seanslar ilerledikçe (ince ve sarıya dönmeye çok müsait bir yapıdalar) incelmeye başladı, en son gittiğim seanstan sonra sadece yarısı dökülmüştü ( önceki seanslarımda pürüzsüzdü) aradım dedim böyle böyle, (seans üzerinden iki hafta geçmişti) gel bakalım dedi, gittiğimde üzerinden geçti tekrar, o yarısının yarısıda döküldü ama biraz kaldı yine, ellediğimde hissediyorum benide rahatsız ediyor ama hava değişikliğinden hormonalde olabilir yapınla alakalı dedi, düşüncemde kimi tüy kökü uyarılamıyor inceldiği için , ama bunun bir kaç seans sonrasında hallolcağını düşünüyorum jilet yapıyoruz ya ucu yine kalınlaşıyor ona lazer oluyor sonuçta, yazdan önce mayıs gibi tekrar gidicem sanırım, o zamanda aynı durum olursa yine rica edeceğim ek seans, yaz zamanı bide yok hiç rahat edemem

Benim üst bacak sarimsi ince tuylu ve cok. Lazerdeki kadin buraya bosuna yaptirma. Makine gormuyor dedi. En ust derecede kullaniyodu zaten. Diger bolgelerimde basariya ulaştık ama sari tuylu bolgeden umut yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…