• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon SARI KÖKLÜ MİNİK KARIN KILLARI

Ben sanırım on kere gitmişimdir, pek bir azalma yok gibi, yani sanki beklesem aynen çıkacak gibi ve tabi kabuklanma oluyor.

10 kere aynı yer için mi gittiniz ? eğer böyleyse uygulama yanlış demem gerekiyor. Eğer yüzde kısım kısım on kere gittiyseniz yani her seferinde ayrı kısımlar için gittiyseniz normal bir durum diyebilirim. Ama yine de 10 seanstan sonra azalma olması gerekiyordu. İğneli epilasyon başlığında bir sürü uzman tavsiyesi var. Hatta burada yer alan uzmanlar var. İyi araştırın derim

10 kere aynı yer için mi gittiniz ? eğer böyleyse uygulama yanlış demem gerekiyor. Eğer yüzde kısım kısım on kere gittiyseniz yani her seferinde ayrı kısımlar için gittiyseniz normal bir durum diyebilirim. Ama yine de 10 seanstan sonra azalma olması gerekiyordu. İğneli epilasyon başlığında bir sürü uzman tavsiyesi var. Hatta burada yer alan uzmanlar var. İyi araştırın derim
10 kere aynı yerde gitmedim ama mesela gidiyorum 2 hafta sonra tekrar çıkmış oluyorlar. O zaman ben de şöyle düşünüyorum 4 hafta beklesem yine aynı çıkacaklar ama yine de azalma var. Her yerde bulamıyorum uzman ve farklı şehire gitmek zor oluyor. Bir de sivilce oluyor bende sizde de oluyor mu? Burdan bakıyorum yazılanlar 1 seneden sonra hâlâ çıkıyorlarmış. Belli bir süre yok sanırım.

10 kere aynı yerde gitmedim ama mesela gidiyorum 2 hafta sonra tekrar çıkmış oluyorlar. O zaman ben de şöyle düşünüyorum 4 hafta beklesem yine aynı çıkacaklar ama yine de azalma var. Her yerde bulamıyorum uzman ve farklı şehire gitmek zor oluyor. Bir de sivilce oluyor bende sizde de oluyor mu? Burdan bakıyorum yazılanlar 1 seneden sonra hâlâ çıkıyorlarmış. Belli bir süre yok sanırım.

Aynı yerden aynı kil değil de daha önceki seansta henüz çıkmamış kil çıkmış olabilir. Çünkü ignelide alınan kil bir daha çıkmıyor . bazen şöyle oluyor ; mesela çene de var olan çıkmış çıkacak tüm killar çıkmadan , biraz çıkan kil için gidiliyor ertesi hafta uyuyanlar uyanıyor o zaman haydaa ee biz bunları aldirmamış miydik deniyor. Hayır işte onlar alınmış killar değil. Onlar bir önceki seansta pusuda yatıp bir iki hafta sonra ceee diye sizi urkutmenin sinsiligiyle bekleyen muzur killar :) benim gibi yapanlar yanı yüzünü aylarca öyle gezmeyi göze alıp hiç almadan ilk iki seansta komple aldiranlar iğnelinin gerçek etkisini anlıyor. Tabi davul gibi şişmiş ve kabuktan dolayı kararmış bir yüzü göze alarak. Elbette bunlar da geçiyor

Back