- 16 Şubat 2016
- 59
- 27
- 3
- 37
- Konu Sahibi Hamide kuzum
-
bekliyorumTecrübesi olan olmadığı için sanırım bilgi paylaşan olmamış. Ama ben uygulama yaptırdığım karnım ve göbeğimdeki gelişmeyi yazacağım ki bu sorundan muzdarip olanlar için bir paylaşım olsun :)
Tecrübesi olan olmadığı için sanırım bilgi paylaşan olmamış. Ama ben uygulama yaptırdığım karnım ve göbeğimdeki gelişmeyi yazacağım ki bu sorundan muzdarip olanlar için bir paylaşım olsun :)
Herkese merhaba. KK yı uzun süredir takip ediyorum ama bu konu sebebiyle üye oldum. Çünkü fazlasıyla aklımı kurcaladı bu mevzu. Öncelikle iğneli epilasyon uzmanları arkadaşlarımızdan ve sonra da bu konuda deneyimi olmuş iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum. Bacak, kol , yüz için iğneliye gidip çok memnun kalmış biriyim. Bu bölgemdeki kılların kökleri kalın ve siyahtı , uygulama sırasında da yağ gibi sorunsuz şekilde geliyorlardı. Dün itibariyle de göbeğe başladık. Göbekteki göbek çizgisi dışındaki karına yayılan minik kılların bacak kıllarından bile çok uğraştıracağı aklıma gelmezdi. Kökleri sarı ve çoook sert. Kıllar görünür olduğu halde kökler o kadar minik ve sarılar ki neredeyse görmek imkansız ama yeterli akım verildiği halde çeke çeke deriyi tuta tuta geliyorlar. Üstelik minikliklerine rağmen çok sertler. İlk kez böyle birşeyle karşılaştım vücudumda. Uzmanım bunun doğru uygulama olduğunu söylüyor ama ben harcadığım zaman ve paranın boşa gitmesini istemediğim için ve de boşa acı çekmemek için buradan sormak istedim.
Merhaba ,öncelikle geçmiş olsun ,umarım kısa sürede tüm tüylerinizden sorunsuz bir şekilde kurtulursunuz :)
Gittiğiniz yer nerde acaba ? Memnun musunuz bir de?
ilk yaptırdıktan ne kadar zaman sonra bu hale geldi...?o izlerin tamamen geçmesi mümkünmü ne kadar sürede tüm karnınızdaki tüyleri aldılar....birde ilk yaptırınca çok acıyormu..ben lazere dayanıyorum ama iğneliden şüpheliyim..Üstteki kabuklar daha yeni . O yüzden onlar daha düşmedi. Fotoda flashtan dolayı çok kusurlu görünüyor ama bu kadar kötü değil karnım. Göbeğimin son hali böyle
ilk yaptırdıktan ne kadar zaman sonra bu hale geldi...?o izlerin tamamen geçmesi mümkünmü ne kadar sürede tüm karnınızdaki tüyleri aldılar....birde ilk yaptırınca çok acıyormu..ben lazere dayanıyorum ama iğneliden şüpheliyim..
İğneli epilasyonda merkezin tecrübeli olup olmadığını nasıl anlarız..genital bölgedede iğneli yapıyorlarmı acabaZamanı hesaplamadım ama sanırım 1,5 ayı buldu. İzler şu an tamamen geçti , ikinci uygulamayı yapmamız lazım kalan ve çıkan kıllar için. Karnımın tümünü 7 saatte çalışmış olduk. Acıyor ama asla dayanılmayaca gibi değil. Lazere dayanan iğneliye de dayanır.
İğneli epilasyonda merkezin tecrübeli olup olmadığını nasıl anlarız..genital bölgedede iğneli yapıyorlarmı acaba
Ben sanırım on kere gitmişimdir, pek bir azalma yok gibi, yani sanki beklesem aynen çıkacak gibi ve tabi kabuklanma oluyor.Yüze ne kadar zaman ayırdığımı yazmayı unutmuşum, cevaplayayım ; randevulara sadık kaldığım için ve kıllar , tüyler çıktığı anda gittiğim için toplamda 6 seansta kurtuldum. Yani yüzüm 6 kez turlandı. Sadece daha sonra çene bölgesi inatçı olduğu için çıkan bir iki adet kalın kıl için gittim. Her seans arası kıllar daha az ve güçsüz çıkıyor , seans araları uzuyor. en erken sonuç aldığım yer kaş üstüm ve favori bölgelerimde oldu. En geç de çenede bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?