• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon SARI KÖKLÜ MİNİK KARIN KILLARI

Hamide kuzum

Nerede mutlu bir hayvan varsa , işte cennet orası.
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
59
27
3
37
Herkese merhaba. KK yı uzun süredir takip ediyorum ama bu konu sebebiyle üye oldum. Çünkü fazlasıyla aklımı kurcaladı bu mevzu. Öncelikle iğneli epilasyon uzmanları arkadaşlarımızdan ve sonra da bu konuda deneyimi olmuş iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum. Bacak, kol , yüz için iğneliye gidip çok memnun kalmış biriyim. Bu bölgemdeki kılların kökleri kalın ve siyahtı , uygulama sırasında da yağ gibi sorunsuz şekilde geliyorlardı. Dün itibariyle de göbeğe başladık. Göbekteki göbek çizgisi dışındaki karına yayılan minik kılların bacak kıllarından bile çok uğraştıracağı aklıma gelmezdi. Kökleri sarı ve çoook sert. Kıllar görünür olduğu halde kökler o kadar minik ve sarılar ki neredeyse görmek imkansız ama yeterli akım verildiği halde çeke çeke deriyi tuta tuta geliyorlar. Üstelik minikliklerine rağmen çok sertler. İlk kez böyle birşeyle karşılaştım vücudumda. Uzmanım bunun doğru uygulama olduğunu söylüyor ama ben harcadığım zaman ve paranın boşa gitmesini istemediğim için ve de boşa acı çekmemek için buradan sormak istedim.

Tecrübesi olan olmadığı için sanırım bilgi paylaşan olmamış. Ama ben uygulama yaptırdığım karnım ve göbeğimdeki gelişmeyi yazacağım ki bu sorundan muzdarip olanlar için bir paylaşım olsun :)

Karnımın uygulamadan 3 gün sonraki halinin fotoğrafı . Kabuklar taze. Alınmayan kıllar kıl tipimi gösteriyor.

Eklentiler

• SAM_1545.JPG
    SAM_1545.JPG
    52,1 KB · Görüntüleme: 5.287
yüze yapınca böyle kabuklanma oldu mu yüzde
ve yüze ne kadar zaman ayırdınız

Yüzüme ilk yaptırdığımda starex iğne isimli iğne ile yapılınca böyle kabuklanma olmuştu. Daha sonra nemectron iğne ile yapıldı kabuklanma daha az oldu. İki farklı yere gitmiştim. İlk kabuklanma da yüzüm mayın tarlasına dönmüştü, şişmişti. Kabuklar kendiliğinden dökülüp izler geçince eskisi gidi oldu. Hatta sanki eskisinden daha pürüzsüz gibi duruyor.

Yüze ne kadar zaman ayırdığımı yazmayı unutmuşum, cevaplayayım ; randevulara sadık kaldığım için ve kıllar , tüyler çıktığı anda gittiğim için toplamda 6 seansta kurtuldum. Yani yüzüm 6 kez turlandı. Sadece daha sonra çene bölgesi inatçı olduğu için çıkan bir iki adet kalın kıl için gittim. Her seans arası kıllar daha az ve güçsüz çıkıyor , seans araları uzuyor. en erken sonuç aldığım yer kaş üstüm ve favori bölgelerimde oldu. En geç de çenede bitti.

Herkese merhaba. KK yı uzun süredir takip ediyorum ama bu konu sebebiyle üye oldum. Çünkü fazlasıyla aklımı kurcaladı bu mevzu. Öncelikle iğneli epilasyon uzmanları arkadaşlarımızdan ve sonra da bu konuda deneyimi olmuş iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum. Bacak, kol , yüz için iğneliye gidip çok memnun kalmış biriyim. Bu bölgemdeki kılların kökleri kalın ve siyahtı , uygulama sırasında da yağ gibi sorunsuz şekilde geliyorlardı. Dün itibariyle de göbeğe başladık. Göbekteki göbek çizgisi dışındaki karına yayılan minik kılların bacak kıllarından bile çok uğraştıracağı aklıma gelmezdi. Kökleri sarı ve çoook sert. Kıllar görünür olduğu halde kökler o kadar minik ve sarılar ki neredeyse görmek imkansız ama yeterli akım verildiği halde çeke çeke deriyi tuta tuta geliyorlar. Üstelik minikliklerine rağmen çok sertler. İlk kez böyle birşeyle karşılaştım vücudumda. Uzmanım bunun doğru uygulama olduğunu söylüyor ama ben harcadığım zaman ve paranın boşa gitmesini istemediğim için ve de boşa acı çekmemek için buradan sormak istedim.

Merhaba ,öncelikle geçmiş olsun ,umarım kısa sürede tüm tüylerinizden sorunsuz bir şekilde kurtulursunuz :)
Gittiğiniz yer nerde acaba ? Memnun musunuz bir de?

Merhaba ,öncelikle geçmiş olsun ,umarım kısa sürede tüm tüylerinizden sorunsuz bir şekilde kurtulursunuz :)
Gittiğiniz yer nerde acaba ? Memnun musunuz bir de?

Teşekkür ederim. Gittiğim yer ümraniye'de ama isim vermem reklam olacağı için veremicem. Memnunum ama göbek kıllarında yaşadığımız sorundan dolayı kafam karıştı. Ama diğer bölgelerimden yine aynı kişi sayesinde sorunsuz kurtuldum yine de birilerine kefil olmak sorumluluk istiyor.

Göbeğimin fotosunu yüklemeye çalışıyorum boyutu fazla uyarısı geliyor. Durumundan çok memnunum.Kabuklar sandığımdan erken düştü ama kendiliğinden düştü. Fakat iz leke yok. Hala düşmeyenler var.

Üstteki kabuklar daha yeni . O yüzden onlar daha düşmedi. Fotoda flashtan dolayı çok kusurlu görünüyor ama bu kadar kötü değil karnım. Göbeğimin son hali böyle

Eklentiler

• SAM_1600.JPG
    SAM_1600.JPG
    37,1 KB · Görüntüleme: 1.664
gayet iyi duruyor
Ne kadar süredir gidiyorsunuz ve bi azalma var mı gerçekten kesin çözüm mü 3 ay sonra başlayacağım iğneliye seneye eylül gibi evleneceğim bitmezse diye çok korkuyorum bel sırt ve göbeğe gidicem

Ben göbek ve karın için bir kez gittim. Zaten iğnelide alınan kıl tekrar çıkmıyor çıkan kıllar henüz yüzeye çıkmamış uyuyan kıllar olduğu için diğer seanslarda işlem daha kısa sürüyor derken bitiyor. benim 3 senedir iğneliye gidiyorum ama farklı bölgelerim için. Yani bacaklarım kollarım yüzüm tamamen kesin olarak bitti. Lütfen gideceğiniz yerin uzman olmasına dikkat edin yoksa delik deşik kalıcı lekeleri olan bir cildiniz olabiir. Kuaförlerde güzellik salonlarında değil sadece bu işi yapan birine gidin. İşi sadece buysa emin olun en az zararla en fazla faydayla bu süreci atlatırsınız. Gelecek sene eylüle kadar da her yeriniz biter.

Üstteki kabuklar daha yeni . O yüzden onlar daha düşmedi. Fotoda flashtan dolayı çok kusurlu görünüyor ama bu kadar kötü değil karnım. Göbeğimin son hali böyle
ilk yaptırdıktan ne kadar zaman sonra bu hale geldi...?o izlerin tamamen geçmesi mümkünmü ne kadar sürede tüm karnınızdaki tüyleri aldılar....birde ilk yaptırınca çok acıyormu..ben lazere dayanıyorum ama iğneliden şüpheliyim..

ilk yaptırdıktan ne kadar zaman sonra bu hale geldi...?o izlerin tamamen geçmesi mümkünmü ne kadar sürede tüm karnınızdaki tüyleri aldılar....birde ilk yaptırınca çok acıyormu..ben lazere dayanıyorum ama iğneliden şüpheliyim..

Zamanı hesaplamadım ama sanırım 1,5 ayı buldu. İzler şu an tamamen geçti , ikinci uygulamayı yapmamız lazım kalan ve çıkan kıllar için. Karnımın tümünü 7 saatte çalışmış olduk. Acıyor ama asla dayanılmayaca gibi değil. Lazere dayanan iğneliye de dayanır.

Zamanı hesaplamadım ama sanırım 1,5 ayı buldu. İzler şu an tamamen geçti , ikinci uygulamayı yapmamız lazım kalan ve çıkan kıllar için. Karnımın tümünü 7 saatte çalışmış olduk. Acıyor ama asla dayanılmayaca gibi değil. Lazere dayanan iğneliye de dayanır.
İğneli epilasyonda merkezin tecrübeli olup olmadığını nasıl anlarız..genital bölgedede iğneli yapıyorlarmı acaba

İğneli epilasyonda merkezin tecrübeli olup olmadığını nasıl anlarız..genital bölgedede iğneli yapıyorlarmı acaba

aslında burada uzman arkadaşlar var. başlıkları da var. ama o kadar uzun bir süreden beri gidiyorum ki bir kaç şey söyleme hakkım var diye düşünüyorum. az kabuk az acı seri işlem ve asla yanık iz olmadan yapıyorsa iyidir. girerken acı olmaycak cayır cayır yakmayacak , akım verdiği kıl kendiliğinden gelecek. uzman arkadaşların başlıklarına bakın daha detaylı bilgiler var

Yüze ne kadar zaman ayırdığımı yazmayı unutmuşum, cevaplayayım ; randevulara sadık kaldığım için ve kıllar , tüyler çıktığı anda gittiğim için toplamda 6 seansta kurtuldum. Yani yüzüm 6 kez turlandı. Sadece daha sonra çene bölgesi inatçı olduğu için çıkan bir iki adet kalın kıl için gittim. Her seans arası kıllar daha az ve güçsüz çıkıyor , seans araları uzuyor. en erken sonuç aldığım yer kaş üstüm ve favori bölgelerimde oldu. En geç de çenede bitti.
Ben sanırım on kere gitmişimdir, pek bir azalma yok gibi, yani sanki beklesem aynen çıkacak gibi ve tabi kabuklanma oluyor.

Back