- 16 Şubat 2016
- 59
- 27
- 3
- 37
- Konu Sahibi Hamide kuzum
Herkese merhaba. KK yı uzun süredir takip ediyorum ama bu konu sebebiyle üye oldum. Çünkü fazlasıyla aklımı kurcaladı bu mevzu. Öncelikle iğneli epilasyon uzmanları arkadaşlarımızdan ve sonra da bu konuda deneyimi olmuş iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlardan fikir edinmek istiyorum. Bacak, kol , yüz için iğneliye gidip çok memnun kalmış biriyim. Bu bölgemdeki kılların kökleri kalın ve siyahtı , uygulama sırasında da yağ gibi sorunsuz şekilde geliyorlardı. Dün itibariyle de göbeğe başladık. Göbekteki göbek çizgisi dışındaki karına yayılan minik kılların bacak kıllarından bile çok uğraştıracağı aklıma gelmezdi. Kökleri sarı ve çoook sert. Kıllar görünür olduğu halde kökler o kadar minik ve sarılar ki neredeyse görmek imkansız ama yeterli akım verildiği halde çeke çeke deriyi tuta tuta geliyorlar. Üstelik minikliklerine rağmen çok sertler. İlk kez böyle birşeyle karşılaştım vücudumda. Uzmanım bunun doğru uygulama olduğunu söylüyor ama ben harcadığım zaman ve paranın boşa gitmesini istemediğim için ve de boşa acı çekmemek için buradan sormak istedim.