Canım önce bir yanlışı düzelteyim :)sarı kantoronun yağını çıkaramazsın ama sarı kantoron yağı yapabilirsin :)Nereden mi biliyorum?Çünkü ben bunu yıllardır yaparım ve her deva bir yağdır kullanmadığım yer yok gibidir.Şimdi geleyim nasıl yapacağına önce sarı kantaronu alıyorsun akan suyun altında yıkıyorsun öyle maydonoz yıkar gibi değil biraz su aksın üstünden yeter tozu gitsin yani....sonra bir mutfak makası ile 4-5 cm uzunlukta dalları dahil kavanoza doğruyorsun üstünü iyi zeytinyağı ile dolduruyorsun üstünü örtüpserin bir yerde bekletiyorsun ben gölgeye koyarım (mutfak dolabının içine buzdolabı değil)rengi dönene kadar (kırmızı olacak) beklet ben 3-4 hafta bekletirim sonra süzgeçten geçir otu çöpü süzülsün kalan yağı temiz kavanoza koy üstünü zeytinyağı ile tamamla...oldu bitti işte bu yağ bekledikçe değer kazanır 4-5 sene sonra en değerli olduğu zamandır.yanık için birebirdir hemoroide inanılmaz iyi gelir ülsere çaredir ben yüzüme bile sürerim ve herkes cildime bayılır saçıma sürerim et benlerini düşürdüğünüde duydum ama ben tecrübe etmedim sadece duydum :)hazır satılanların çoğu çiçekyağı ile yapılmadır onlar ev yapımı kadar şifalı olmaz sanırım zeytinyağı süper bir şifa kaynağı...