- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
-
- Konu Sahibi Durummleyla
yarıyor diye biliyorum.Mrhb hanimlar yillardr migren tedavisi gordum hala basim dertte.migren tedavsinde antidepresan ve agir x grubu agri kesiciler kullaniliyo.bende bu ilaclati icmek yerine solgarin sari kantaronunu duydum kullanan bilen varmi ise yariyomu?
Bende oyle duydum sikildim migren tarzi ilaclardan.yarıyor diye biliyorum.
Faydasi olurmu dersiniz?alternatif tıp da hacemat ve sülük tedavisini araştırın.
saglık bakanlıgın dan izinli yerlerde yaptırmayı da unutmayın.
sarı kantoron evet etkisi vardır ama kronikleşmiş hastalıklar da çok zayıftır
Stresedemi iyi geliyo migrenin streslede ilgisi var biliyorum doktor soyledi.haklisiniz denemekte fayda varbende oldu.
strese baglı baş agrısı ile gözde kanlanma şeklinde yaşadığım vucudumun tepki izleri kayboldu.
aslında zarar görmezsiniz en azından böyle düşünün.
şifayı aramak hangisinde çözüm bulacagınızı görmeniz lazım
Bi norologa gdin benimde gecmiyordu migrenmisim megerBende de migren yok ama bas agrilarim agir geciyor.. 1 haftadir bas agrisi cekiyorum mesela agri kesiciler banamisin demiyor.
Gittim. Cogaldigi zamanlari da gidiyorum malesef bi teshis koyamadilarBi norologa gdin benimde gecmiyordu migrenmisim meger
Cok gecms olsun muhtemelen stres skinti yapiodur kafaya bisey takmayinGittim. Cogaldigi zamanlari da gidiyorum malesef bi teshis koyamadilar
Yok tansiyonum.faydasi olur mu diyosunuzSarı kantaron iyidir...Ama yüksek tansiyon varsa kullanmayın..Ve güneşTe kalmayin
Ben çok fayda gördümYok tansiyonum.faydasi olur mu diyosunuz
Dideral hapı yarım için, bazı kişilerin migren ağrısını kesiyor. Deneyin, reçetesiz satılan bir ilaç. İlaç farklı rahatsızlıklar için kullanılıyor ama iyi bir yan etki olarak migren ağrısını da kesebiliyor.Mrhb hanimlar yillardr migren tedavisi gordum hala basim dertte.migren tedavsinde antidepresan ve agir x grubu agri kesiciler kullaniliyo.bende bu ilaclati icmek yerine solgarin sari kantaronunu duydum kullanan bilen varmi ise yariyomu?
Siz ne icin kullanmistinizBen çok fayda gördüm
Ben boşanma sonrası sıkıntılarim için kullandim..Stres migrenimi tetikliyor..StresI alınca sarı kantaron migren krizlerim de geçmişti .Marka olarak da solgar tavsiye ederimSiz ne icin kullanmistiniz