• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı irize saç rengi

april12th

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
142
0
66
İstanbul
merhaba kızlar, merak ettiğim bir şey var. pembe alt tonlu sarılar çok hoşuma gidiyor. sanırım bunların numaralandırılması da

8.2
9.2
10.2 gibi irize renkler. hiç kullanan oldu mu? şöyle bir görüntü veriyor (2 viyolelik vermiş):

$NO09-2.jpg

netten çok baktım ama türkiyede yok gibi sanki. naturel bir sarıya çok az viyole katsam böyle mi olur?

benim beğendiğim sarı da tam bu renk pembe alt tonu mu oluyormuş? irize rengi hiç duymamıştım canım biraz aydınlatır mısın bu konuda? boya konusunda biraz tecrübesizim de.

canım ben de çok bilmiyorum ne desem yanlış olabilir. bu boya numaralarındaki 2. basamaktaki 2 rakamları böyle pembe, viyolemsi bir renk veriyor. ben bayadır bu alt tonlarda bi sarı arıyordum ama hep ya dore ya da küllü var her yerde. sanırım matrix'in var sadece. onu bulamazsam da işte 9 veya 10 tonlarında bir boyaya biraz viyole katsam nolur acaba onu da bilmiyorum :)

irize de aslında kelime anlamı yanar dönerli demek, mesela köpüklerin üstünde bi yansımalar olur ya gökkuşağı gibi işte öyle yansımalara irize deniyor. ama boyalarda anladığım kadarıyla viyolelik veriyor.

Back