çamaşır suyuyla beyazlat diyen üye vardı yıllar önce umarım hala buralarda değildir
elektrikli diş fırçası da daha etkili diş bakımında bundan önce diş fırçalamıyormuşum dedim 2 yıl önce alıncakahvelerden sonra su için, dişlerinizi 2 değil 3 fırçalayın, 6 ayda bir diş hekimine temizletme işlemi için gidin.
beyazlatma pek tavsiye edilmiyor ama ben 2 yılda 1 yaptırıyorum.
Kendisi vardır daçamaşır suyuyla beyazlat diyen üye vardı yıllar önce umarım hala buralarda değildir
O üye ben değilim ama bi ara düşünmedim değilçamaşır suyuyla beyazlat diyen üye vardı yıllar önce umarım hala buralarda değildir
diş hekimleri beyazlatma islemi yapiyorlar, bi diş hekiminde muayene olursanız iyi olur..Arkadaşlar son 1 yılda dişlerim acayip sarılaştı (kahveyi su gibi içiyorum). Dişlerimi firçaladığım halde böyle.
Annem en son bana "kızım dişlerin ne kadar iğrenç olmuş" dedi.
Bir tavsiye, tarifiniz var mı? Kahve içmesem kendimu kötü hisediyor
bunu biri daha söyledi ama nedense ben fikre ısınamadım. denemek lazım :) teşekkürlerelektrikli diş fırçası da daha etkili diş bakımında bundan önce diş fırçalamıyormuşum dedim 2 yıl önce alınca
elektrikli diş fırçası da daha etkili diş bakımında bundan önce diş fırçalamıyormuşum dedim 2 yıl önce alınca
Bulacağınız tüm çözümler geçici olur kahve içmeyince kendimi kötü hissediyorum diye şartlardırmayın kendinizi yine için ama azaltın en azındanArkadaşlar son 1 yılda dişlerim acayip sarılaştı (kahveyi su gibi içiyorum). Dişlerimi firçaladığım halde böyle.
Annem en son bana "kızım dişlerin ne kadar iğrenç olmuş" dedi.
Bir tavsiye, tarifiniz var mı? Kahve içmesem kendimu kötü hisediyor
diş fırçası sırtından vuranlar kadar acı vermıyor yahu en azından.ama bundan sonra ben de yarr banagünde 3 kere dişçi koltuğu hissi
bunu biri daha söyledi ama nedense ben fikre ısınamadım. denemek lazım :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?