• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı dişler

Ridicule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
27
26
3
28
Arkadaşlar son 1 yılda dişlerim acayip sarılaştı (kahveyi su gibi içiyorum). Dişlerimi firçaladığım halde böyle.
Annem en son bana "kızım dişlerin ne kadar iğrenç olmuş" dedi.
Bir tavsiye, tarifiniz var mı? Kahve içmesem kendimu kötü hisediyor

Sigara içenler için clinomyn var migros ta ben arada bir alırım çok işe yariyor

Benim de oyle malesef. Sık temizlettirdigim icin asindigini soylediler. Bi toz aldim dis pastası deniyor onunla agariyor ama gecici tabi

kahveyi soğuk içip pipet kullanmak biraz fark ettiriyor. dişçiler pipet öneriyorlar.

benim de sarardı çaydan kahveden fırçalasan da geçmiyor ne yazık ki

ara ara diş hekimine gidip temizletin onların pembe bir macunu var güzel beyazlatıyor ama beyazlatmama izin vermedi benim doktorlarım

Paradontax iyi beyazlatıyor
Kahve içiyorsan iki katı fırçalamak gerekiyor
Diğer yöntemler ev yapımı karbonat falan bunlar Mine’ye zarar veriyor daha çok saratıyor ve kalıcı oluyor

İpana 3d white lux perfection ve ipana beyazlık hızlandırıcı birlikte kullanılınca oldukça iyi sonuç veriyor. Tavsiye ederim.

kahvelerden sonra su için, dişlerinizi 2 değil 3 fırçalayın, 6 ayda bir diş hekimine temizletme işlemi için gidin.
beyazlatma pek tavsiye edilmiyor ama ben 2 yılda 1 yaptırıyorum.

kahvelerden sonra su için, dişlerinizi 2 değil 3 fırçalayın, 6 ayda bir diş hekimine temizletme işlemi için gidin.
beyazlatma pek tavsiye edilmiyor ama ben 2 yılda 1 yaptırıyorum.
elektrikli diş fırçası da daha etkili diş bakımında bundan önce diş fırçalamıyormuşum dedim 2 yıl önce alınca

Arkadaşlar son 1 yılda dişlerim acayip sarılaştı (kahveyi su gibi içiyorum). Dişlerimi firçaladığım halde böyle.
diş hekimleri beyazlatma islemi yapiyorlar, bi diş hekiminde muayene olursanız iyi olur..

Bulacağınız tüm çözümler geçici olur kahve içmeyince kendimi kötü hissediyorum diye şartlardırmayın kendinizi yine için ama azaltın en azından

paradontax+her yıkamada ağız bakım suyu ile gargara, sabah akşam ihmal etmeden, toparlar o şekilde.

bunu biri daha söyledi ama nedense ben fikre ısınamadım. denemek lazım :) teşekkürler

Deneyin bence de. Ben de daha önce diş fırçalamamışım diyenlerdenim. 6-7 sene oldu sanırım kullanmaya başlayalı, seyahatlere götürmüyorum diye eve dönünce beş dakika falan diş fırçalıyorum.

Beyazlatıcı diş macunları diş minelerine zarar veriyor. Şu bilindik diş markaların ki mesela. En iyisi elektirikli diş fırçası almak, güzel etki ediyor.

Back