Saç Rengi ve Saç Boyama Sari dip boyası turuncu olmasın

Irenasun

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
198
40
35
Kizlar bugune kadar ben loreal in 121 buzul sari kullandim dipler icin nirmalde koyu kahve malesef gercek rengi ondan anca kurtariyor die bunu yapiyordum
Ama simdi ogrendim ki icindeki oksidan bu sac rengi icinn az %12 lik oksidan olmasi lazimmmis birde igoranin 0.22 ile denicem turuncu azaltici arti mor sampuan

Ama sorum su bu igora 0.22 ile mor sampuan sadece oryalli sacami etki ediyor hem etse.bile her dip boyada oryal kullanmiyoruz ki sac dipler icin deil mi ama oralara neden etki etmiyor.mdem zaten oralara etki etsin istiyorum uclar filan dier taraflar sari ztn diplerim kahve cikiyor ya oralari sari boyarken lazm bana onuda oryalle acmam heralde her ay oryalle dipleri acaccak deilm die dusunuorm deilmi kızlar yine kullu renk bu 121 de simdide nevacolor 10.01 aldm oda küllu ama bunlari deneyen varmi

Hayır sadece oryalli saca etki etmiyor saclarım koyu sarıyken cok kullandım ben etkisini gördüm.

Hayır sadece oryalli saca etki etmiyor saclarım koyu sarıyken cok kullandım ben etkisini gördüm.
Aaa harikasin ciddimi hangisini kullandin igora 0.22 yimi mor sampuani mor sampuansa bnde kullaniorm etkisi olmadi gibi ama anlamadm tabi olurda gec etki eder belki beklmemem gerekiyosa bilmiorm igora 0.22 yide daha bir kere kullandm boya ile turuncumsu kaldi oda oksidani %9 luktu glb düşük olsidan kullandm ondanmi acaba sence nedendir kullandiysan tecrubeni nasil kullandigini yazarmisin cvp icin cok tsk ediyorum bu arada cok saol

Ben mor sampuan kullanıyordum bir de arada kuaförüm cila yapıyordu hic turunculuk olmuyordu ama benim doğal saclarım da küllü kumral o yüzdendir belki kuaförler turunculuğu bes dakikada alıyorlar cilayla deneyebilirsin aslında

Bende sadece dipler icin istiyorum diplerde dogal oluyor ya kendi saçına direk uyguluyorsun boya ustune surmek istemiorm ztn de diplerim gelince sadece diplere surmek.istiyorum oda turuncumsu olmasa iyidi acaba oksidan 12 lik olmakiydi ondanmi bilemedm mor sampuani bnde kullaniorm dipde taptigim boyaya etki etmiyor gibi hissettim de ama mesela alttaki sarılara mor sampuan etki ediyor...sari beyaza yakın griyimsi gbi bir renk aliyor ama dipler de etki goremedm daha 2 yada 3 kere kullandim gerci mor şampuani nedenini bir cozebilsem
Cila atmak evde kendimiz yapamazmiyiz ya kuafore para vermekden skldm cok

Bilmiyorum ki ben evde hic sarı sac denemedim ombre cilayı hep kuaföre yaptırdım bu konuda bir bilgim yok malesef ama internette evde turunlasan saca cila yazınca cıkıyor baktım simdi bakabilirisn istersen

Hepsini kullandım faydasını gördüm bende ombre yaptırmadan önce kendim boyuyordum mavi ve gri boya karıştırıyordum diplerim turunculaşmıyordu. Biraz akınca da cila yapıyordum.

Hepsini kullandım faydasını gördüm bende ombre yaptırmadan önce kendim boyuyordum mavi ve gri boya karıştırıyordum diplerim turunculaşmıyordu. Biraz akınca da cila yapıyordum.
Peki cilayi kendim yapmak istiyorum cika tarifinide arastrdm ok ama oksidan ve boya koyuyor cila icin bunlar yine oksidan yuzde kac olmali extra bi su fln koyuo boyamadan ne farki kaliyor peki normal saci boyamassin gibi olacakmis gibi hissettim.
Peki igora 0.22 yi kullandim yine turunculugu gitmedi gibi geldi bana oksidani 12 lik kullansaydim olurmuydu blmiorm mor sampuan kac yikamadan sonra etkisi goruluyor su olayi bi cozsem rahatlicam.birde cila yapsam altlar oryalle acilmis sarı old. Icin yeserme muhappeti olur die dusunuyorum kendi biyadigim kısımlar nie turunsumsu kalio anlamis deilm siz ne kullandizini boya olsun oksidan orani nasildi cvplariniz icin tsk ediyorum

Yeşillense bir kaç yıkamaya düzelir.
Cila sıvı bir kıvamda oluyor zaten 1 çay bardağı su bir küçük şişe oksidan kullanıyorum. Boya gibi olmuyor yani. İçinde su olduğu için turunculuğu azaltıyor.Cila için oksidan 6lık oluyor.

12lik oksidan daha fazla açıyor elbette ki ben 12lik kullanıyorum .ilk boyamada koyu küllü sarı oluyor ikinci boyamamda açık küllü sarı oluyor. Hatta ben ek olarak boya kabına saç kremi ve bir çay kaşığı su karıştırıyorum.

Ama her zaman 12lik oksidan yıpratır sadece dip boyası düşünüyorsanız bu şekilde yapabilirsiniz.

Ben palettenin 10.1 ve koleston inci sarısı kullandım.özellikle inci sarısını çok beğendim başta yeşerme yaptı ama aktıkça bir kaç yıkamada tam platin elde ettim oryalle açılmamış saçımda.

Hadi yaa harikasin aynen ben dip boya icin dusunuyoeum yuzde 12lik okdisadni bende loreal 121 buzul sari kullancaktm birde elimde nevacolor 10.01 vsr hangisini kullansam karar veremedm birde icine 1 cay kasigi igora 0 22 koyucam turuncu azaltici var ya ondan senin dedigin gibi belki bir kac boyamada boya oturcak ozaman .su ve sac kremide eklersem daha iyi sonuc vericek ozamn cok cok saol paylaşımın icin

Buzul sarısı kullandım bende çok memnun kalmadım titan sarısı var onu daha başarılı buldum. şimdi bende ombrelerimi kuaförde düz sarıya çevirip tekrar dip boyama işlemlerine döneceğim artık . boyanın içine Hindistan cevizi yağı da eklersen daha az zarar verir saçına . bir iki boyamaya alışır saçların zaten ilkinde koyu sarı olsa ikinci boyada orasıda açılıyor. Ben bir kaç ton karıştırıp uyguladığım da olurdu . platin ismi yazmayan her boya olabilir cnm. Onlar daha turuncu yapıyor.

Merhaba 12.1 boyasız kahverengi saçı ne kadar açıyor ? Tox açıcı olmadan saçımı açmak istiyorum ama sonuç nasıl oluyor bilmiyorum. 12.0 ya da 12.1 ile boyasam ne kadar açılır ? Toz açıcı kullanma. Her ay dibi toz açıcı ile açmak sonunda saçı yakar. Palette koleksiyon vs... toz açıcı içeren boyalar saçı yakıyor. Onlar yüzünden saçı 3 numaraya vurdurdum . Saç uzayınca toz açıcı içermeyen hangi boya saçı açar onu araştırıyorum. Resimdeki gibi açar mı. Loreal vaad ediyor :))

Eklentiler

• 20190113_174658.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 193
  • 20190113_174633.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 169
Valaa benim saci aciyorsa seninki kesin acar koyu kahve normalde bn 1 yildir 121 buzul sari kullandm paketteki oksidanla sacedece ama o bile aciyordu ama iki tane oksidan kulaniyordum uizde 9 luk bende hata yaptigimi anladm niee yuzde 9 luk kullandim ki turunculuk oluor illa ben şimdi yuzde 12 lik oksidan aldim birde igoranin turuncu azaltici 0.22 numarali igora kullanicm bakalm nolck
Anlicagin hep oksidanla acmis oluyorum haliyle ama bnde karsiyim toz açıcıya he ay olmaz yani bencede sacim koyu kahve oldugu icin en acik sari tonlari anca avar die düşündm
Burde sonu mutlaka 1 ile bitmeli ki küllü renk elde edeyim die aslinda ediyordum asaga yukarida bu defa şu oksidani 12lik kullancm

Kullandınız mı ? Sonuç ne oldu ?

Yeşerme birkaç yıkamaya kalmaz cnm . 9.1 ve 8.1 i karıştırıp 10 20 dk arası tutarsan koyulaşır
Anladm sanirim simdilik boyle kalcak bu altta biraz turuncular var ama nese aciciyi kisa tutmusum heralde oradan basladm birde ama .turuncular icin mor sampuan kullaniyorum mor sampuan toz acici oryalle acilmis saca etki etmiyormuydu yaa cok etki goremedm ben azaltmasi lazm igora 0.22 de kullandm turuncu azaltici oda cok turunculugu yok etmedi aciciyla alakali bir durum heralde bu durum.
Herakde bur kac kere 9.1 gibi biseye boyarsam duzelir dimi rengi fazla açık
Altlarada ayar oldum turuncu kaldi onun izerine zamanla 9.1 gelse gidermi acaba o renk ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…