Gebeliğe Hazırlık Sarı akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nagehanonur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
47
12
3
31
Merhaba hanımlar bilgi hazineleri
Sayenizde herşeyi sizden öğreniyorum
3 aydır deniyoruz ama olmuyor ve adetime 2 gün var hic bi belirti yok onu da bu sabah fark ettim. Ama sarı akıntı gördüm şimdi ilk defa bu kadar fazla ve sarı rengi baya yoğun sizce sebebi nedir sadece 2 defa gobegimden aşağı hafif bi ağrı hissettim

enfeksiyon olabilir kaşıntı veya yanma varmı

Ben onu rahmin ağzını tutan cisim olduğunu düşünüyorum. Bende adetten Bi kaç gün önce gelir yol açıldı regl geliyor derim hep. Gebelikte daha krem beyaz bir akıntı oluyormuş.

Gebelikteki akinti yogun ve kremsi olur hatta sari akinti olurmus ozellikle test tutabilirsinjz

Gebelikte beyaz ve krem gibi oluyor akıntı. Sarı enfeksiyon olabilir belki ya da mantar

Ya kızlar benim bata 4 gün kaldı ama vajinamda ağrı var sızlama gibi adet olucağım için mi acaba yoksa gebelik olabilir mi

Benim de 1 gün geçti. Şuan karnımın alt kısmında ağrı başladı. Sokağa çıkma yasağı var diye test de alamadım. Ptesi olmazsam kan vereceğim inş. Allahın izniyle inşallah bizimledirler

Adet olan varmı aranızda acaba bende aynı ağrım çok fazla oldum olucam diyorum bişey Yok akıntım var ara ara pazartesi günü testi yapicam olmazsa

Ben kimyasal geçirdiğim zaman belirtilerim sarı akıntı ve gaz sancısı olmustu cnm .. sonuc belli oldu mu Gebe misin ?

Bende yoğun beyaz köpük akinti olmuştu sari olmasi enfeksiyon olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…