- 28 Şubat 2020
- 47
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nagehanonur
-
enfeksiyon olabilirMerhaba hanımlar bilgi hazineleri
Sayenizde herşeyi sizden öğreniyorum
3 aydır deniyoruz ama olmuyor ve adetime 2 gün var hic bi belirti yok onu da bu sabah fark ettim. Ama sarı akıntı gördüm şimdi ilk defa bu kadar fazla ve sarı rengi baya yoğun sizce sebebi nedir sadece 2 defa gobegimden aşağı hafif bi ağrı hissettim
Gebelikte beyaz ve krem gibi oluyor akıntı. Sarı enfeksiyon olabilir belki ya da mantarMerhaba hanımlar bilgi hazineleri
3 aydır deniyoruz ama olmuyor ve adetime 2 gün var hic bi belirti yok onu da bu sabah fark ettim. Ama sarı akıntı gördüm şimdi ilk defa bu kadar fazla ve sarı rengi baya yoğun sizce sebebi nedir sadece 2 defa gobegimden aşağı hafif bi ağrı hissettim
Şey 2 gün de beyaz krem akıntı vardı bugün sarı olduGebelikteki akinti yogun ve kremsi olur hatta sari akinti olurmus ozellikle test tutabilirsinjz
Yok kaşınma yada yanma yokenfeksiyon olabilirkaşıntı veya yanma varmı
Kremsi olur test tutun insallh hamilesndrŞey 2 gün de beyaz krem akıntı vardı bugün sarı oldu
Napıon kızTest yap hemen
İyiyim kuzum sen napıosun?Napıon kız
İyim bende canım çay içiyomİyiyim kuzum sen napıosun?
Bende yoğun beyaz köpük akinti olmuştu sari olmasi enfeksiyon olabilirMerhaba hanımlar bilgi hazineleri
Sağol kuzum neden gelmiyorsun topiğe?İyim bende canım çay içiyomseni gördüm dedim bi hal hatır soram ☺
Hangi topik kuzumSağol kuzum neden gelmiyorsun topiğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?