• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı akıntı!!!! Lutfen bi bakin tecrubeliler lutfen!!!

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
11.786
19.019
298
34
Arkadaslar 16 aydir cocuk isstiyoruz. En son bu ay prolaktin yuksek cikti. Dostinex ve progestan kullandim. Bugun sonuncu progestani ictim. Dun benden afedersiniz bi akinti geldi ben adet oldum sandim bi baktim ic camasirim sapsari rahatsiz etcek sekilde. Degistirdim ic camasirimi. Neyse dun gece uykumdan uyandim bi islaklik var baya hissediliyo baktim gene sapsari akinti gene degistirdim. Bugun de devam etti ediyor gibi suan. Ben arrik her ay belirti aramaktan yoruldum ve belirti aramayi birakali cok oldu. Ama boyle durum pek gelmedi basima. Acaba progestan hapindan olabilir mi? Enfeksiyon oldugunu sanmiyorum yanma kasinma veya koku yok. Hamilelik belirtsii olabilir mi? Bilemedim... beklemedeyim lutfen bilgisi olan yardim etsin bisey soylesin

Kaçıncı aydasınız? Benim de son günlerde sarı akıntım var ama dr a gittiğimde herşey yolunda demişti..

Ay siz hamile değilmişsiniz.
Progestan yapabilir veya diğer kullandığınız ilaç.

Osteojen hormonu yükselince olurmuş şimdi okudum. Büyük ihtimalle kullandığınız ilaçlardan kaynaklı bir durum.

Ay siz hamile değilmişsiniz.
Progestan yapabilir veya diğer kullandığınız ilaç.
ALLAH soyletti:) insaALLAH hamileyimdir Allahim duyyyy sesimi. Acaba bi zarari olur mu ki ostrojen hormonu yukseldigi icinse? Diger ilaci ta 3 hafta kadsr once icmistim onu zannetmiyorum dA progestandan olablr diye supheleniyorum. Sonuncusunu bugun ictim cunku

Bendede aynısı oldu bu ay. Bir haftadır fazla akıntım var ve ara ara sarı ve koyu kıvamda (sumuk gibi). Bugün yarın adet olmam gerek fakat bişey yok. Göğüslerini normalde patlayacak gibi olurdu suan gayet normaller. Sağ kasiğım da çok ağrıdı bir kaç gündür. Bugün biraz azaldı. Uzun zamandır çocuk istiyorum (10 seneyi gecti) buna benzer belirtisi olan oldumu hamilelik başlangıcında ?

Haklısınız. Hiç dikkat etmedim. Bakalım bende koyabilecekmiyim bi takvim ☺

Eylül'den bu yana 20 hafta olmuş. Bu sarı akıntı ise yaramıs sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Eylül'den bu yana 20 hafta olmuş. Bu sarı akıntı ise yaramıs sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Evet canim cok sukur hamileyim darisi isteyen herkese olsun. Inanamadim ama oldu yeter ki Rabbim istesin. Ben de hic sari akinti olmzdi ozaman bildim bi tuhaflik oldugunu. O ay bi de asiri yorgunluk vardi baska hic bi belirtim yoktu

Göğüsleriniz nasıldı. Ben suan test almaya gidiyorum. Bakalım ne çıkacak.

Back