- 13 Haziran 2022
- 62
- 15
- 24
-
- Konu Sahibi Gurbetgeliniii37
Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi oluyor geneldeMerhaba bugün adetim gecikeli 2 gün oldu adete 4 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı o yüzden bidaha yapmaya korkar oldum çünkü hayal kırıklığına uğrayacam diye odum kopuyor gerçekten çok zor kasıklarım da adet olacam gibi ağrı var batma şeklinde goguslerin şişti ha geldi ha gelecek diyorum ama gelmiyor bide sapsarı akıntım var daha önce pek olmazdı Sari akıntı sizce ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum
2 gün önce fitil koymuştum enfeksiyon akmış olabilir miSarı akıntı enfeksiyon belirtisi oluyor genelde
Aynı sorun bendede var sanci oluyor sonra gidiyor diyorum olucam hasta sonra geçiyor daha önce boule olmadı oluyordm direk 2 gün geçti yarın test almayi düşünüyorum sende birkere daha dene testMerhaba bugün adetim gecikeli 2 gün oldu adete 4 gün kala kaset test yaptım negatif çıktı o yüzden bidaha yapmaya korkar oldum çünkü hayal kırıklığına uğrayacam diye odum kopuyor gerçekten çok zor kasıklarım da adet olacam gibi ağrı var batma şeklinde goguslerin şişti ha geldi ha gelecek diyorum ama gelmiyor bide sapsarı akıntım var daha önce pek olmazdı Sari akıntı sizce ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum
Olabilir tabii fitilin zaten vücut fazlasını atıyor onla birlikte gelmiştir belki yinede testinizi tekrarlayın2 gün önce fitil koymuştum enfeksiyon akmış olabilir mi
2 gün daha olmazsam yapıcam tekrar test test yapmaya korkar oldum hayal kırıklığı çok kötü his çünküAynı sorun bendede var sanci oluyor sonra gidiyor diyorum olucam hasta sonra geçiyor daha önce boule olmadı oluyordm direk 2 gün geçti yarın test almayi düşünüyorum sende birkere daha dene test
Evet bizde geçen hafta yaptık çıkmadı gün ttutmastir diye üzüldük bide bizim 3 4 ay önce boş gebelik oldu2 gün daha olmazsam yapıcam tekrar test test yapmaya korkar oldum hayal kırıklığı çok kötü his çünkü
Rabbim ikimizede nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerin olursa yaz burayaEvet bizde geçen hafta yaptık çıkmadı gün ttutmastir diye üzüldük bide bizim 3 4 ay önce boş gebelik oldu
Yarın artık görücez bakalım umitleriyoruz ama insllah kotu şeyler çıkmaz aminnRabbim ikimizede nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerin olursa yaz buraya
Ben de sarı peçeteye bir akıntı geldi sonra daha gelmedi şeffaf geldi peçeteye ben de 2 gün kaldı bekliyorumYarın artık görücez bakalım umitleriyoruz ama insllah kotu şeyler çıkmaz aminn
Yarın artık görücez bakalım umitleriyoruz ama insllah kotu şeyler çıkmaz aminn
Ne oldu sonuçlar belli oldu muYarın artık görücez bakalım umitleriyoruz ama insllah kotu şeyler çıkmaz aminn
Hasta oldm ama sancim çok oldu normalde 1 gün süren sonuna kadar sancı oldu hiç regl gibi değildi kan az az geliyordu pazartesi günü randevu aldım bakalımNe oldu sonuçlar belli oldu mu
Silik çizgi görüyormusun sendeBugün normalde hiç acikmazdm ywmek yemistm kan sekerim düştü bayilcak gibi oldm açlıktan bilmiyorum elim ayagim titredi
Silik çizgi görüyormusun sende
Olabilir2 gün önce fitil koymuştum enfeksiyon akmış olabilir mi
Burda fotoraf net gözükmediği için göremiyorumSilik çizgi görüyormusun sende