Sarhoş Kafası….

İşinizi bırakmayın. Siz değil o rahatsız olsun yaptığı fütursuzluktan.
Tamam insan sarhoş olunca sapıtabilir ama ağzıyla içip,duracağı yeri bilmiyorsa içmesin yani.
Ağzına geleni söyleyip sarhoştum hatırlamıyorum demekte olmaz ki.
Yerinizde olsam,merhaba,iyi günler dışında 2 kelam etmezdim bu insanla. Oda aynı işyerinde olduğumuz, yüzyüze bakacağımız için. Aksi halde muhattap bile olmazdım.

Sarhoş sarhoş diyip durmayın ya, iki birayla kimse sarhoş olmaz. Adam açılmak istemiş, uygun ortam kollamis. Gayet insani bir durum bence

Bence de ama sonradan hatırlamıyorum demesi olmamış. Ben cesaret buldum senden karşılık alamayınca utandım demeliydi. İşten ayrılmak ilişiği tamamen kesmek falan da abartılı tepkiler bence

+++
++++

öncelikle kesinlikle işten çıkmayın kimse için, değmez.
kadınlar erkeklerin sarhoş olmalarını komik ya da tatlı bulmuyor arkadaşlar. benim de eski iş yerimde bir erkek arkadaş, kız arkadaştan hoşlanıyordu ofiste. ama karşılıksızdı duyguları. çocuk açılmıştı kız da reddetmişti. neyse bir akşam diğer arkadaşlarla falan bir yere gitmişler. çocuk bayağı içip sarhoş olmuş ve resmen bizim kızı taciz etmiş. yani tacizden kasıt sözlü tacizler ve bi ara kolunu tutmaya falan kalkmış. sözlü tacizde de sen bana neden böyle davranıyorsun, neden beni reddediyorsun tarzı şeyler saçmalamış diğer arkadaşların da yanında. sonra çocuğu eve bırakalım demişler, kız da aynı araçtaymış. araçtan inerken düşmüş kafasını çarpmış. kız hiç dönüp bakmamış bile, kaldırmamış da. çocuk sonra biraz ileride kusmuş falan. iğrenç olaylar silsilesi yani

içemeyen içmesin bu nedir yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…