- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Aslında hayatımda kimseyi istemiyorum birde kişinin karakteri bu anlamda bana biraz ters geliyor açıkçası. Daha yaptığının arkasinda durmayan bir insan hem dostluğu bitti gözümde hem de öyle bir düşüncesi varsa da bu salak tavirlardan dolayi mumkun değilTerslediğin için hatırlamıyorum ayağına yatmış.
İyi anlaştığın biriyse ve seni seviyorsa hiç mi ihtimal yok?
Merhaba hanımlar. Şuan 2 senedir çalıştığım işyerime burda çalışan bir erkek arkadaşım vasıtasıyla girdim. Kendisini çok severdim, sayardım. Hani böyle kanınızdan olmayan canınızdan kardeşim dediğimiz insanlar olur ya her derdine her mutluluğuna koştuğun öyle biriydi benim için. Baştan söyleyeyim bu arkadaşta zaten bunun farkındaydı ve aramızda özel bir konu veya duygusal bir paylaşım ne onda ne bende hiç olmadı. Birbirimize fikir danıştığımız zor günlerimizde koştuğumuz seviyeli bir dostluktu. Bu arada bekar kendisi. Neyse dün is cikisi biz yemeğe gittik bu arkadaşla. Gittiğimiz yerde canlı müzikte vardı alkolde vardı. Dedik yemeğin yanına birer bira alalım. Ben zaten alkol alınca kendimi her daim frenlerim nerde duracağımı bilirim kaybetmem kendimi. Bu arkadaşla daha önce böyle alkol alma gibi bir durum olmadığı icin içtiğine karisadim pek her neyse ilerleyen saatte bu temas kurmaya çalıştı eliyle falan dedim x bence sen artık içme yok yanlış anlama bilmem ne devam etti hayir çıkıp gidemiyorum da hukukumuz var şimdi yanlış anlayıp gelin güvey olmaya çalışır gibi gözükmeyim dedim bu işte istek parça yapıyor kalk dans edelim diyor. Artık canıma yettin yani aramızdaki arkadaşlık bağını zedeliyorsun ve bu çok rahatsız ediyor beni dedim sonra patır patır döküldü ben seni çok seviyorum çok güzel çok zeki ve alimli bir kadinsin butun hayatimi sana adayıp ne istersen yapmaya hazırım yeterki sen gül sen mutlu ol bana şans ver diyip öpmeye kalkınca direk hesabı ödeyip terk ettim mekanı. Defalarca aradı en son açtım garsonu istedim rica ettim taksiye bindirip yollayın diye napti ne etti bilemedim. Sabah ofise geldim ofisteydi hiçbir şey olmamış gibi selam verdi dedim sen napıyorsun? Naptim bilmiyorum dedi. Anlattım her şeyi , dostluğunu kaybettiğim için çok üzüldüğümü ama bir daha görüşmekte istemediğimi söyledim. Bu başladı hiçbir sey hatirlamiyorum oyle birsey olmadi ben yanlis anlamışım tüm bu olanları soka girdim. Sonra özür dilemeye başladı sarhosken naptigimi bilemedim diye tmm deyip kestirip attim. Sonra seninle asla gorusmeyecegim dedi ona da tamam dedim sonra benim dostluguma hep ihtiyac duyacağına ve yapamayacagini soyledi ozur dilerim sana karsi asla icimde bunlar yoktu inan bana lutfen goruselim dedi. Ona iletisimimizin eskisi gibi olmayacagini anlatip noktaladim. Cok kalbim kırık ben hep erkek ve kadinin iyi birer dost olacagina inanan bir insan olarak artik buna kesinlikle insnmiyorum bir tarafta muhakkak bir seyler çıkıyor. İsten cikayim desem maasim guzel konumum guzel satisa gectigim icin şahsi isimde dahi kullandigim aracim var napsam ne etsem bilmiyorum
Sana karşı duyguları olduğunu sarhoşken değil de normal zamanda da söylerdi veya hissettirirdi. Sonuçta ikinizde yetişkin insanlarsınız. Bence sarhoş ayağına sana yürümeye çalışmış ama yememişsin. Boşver, mesafeni koru.Merhaba hanımlar. Şuan 2 senedir çalıştığım işyerime burda çalışan bir erkek arkadaşım vasıtasıyla girdim. Kendisini çok severdim, sayardım. Hani böyle kanınızdan olmayan canınızdan kardeşim dediğimiz insanlar olur ya her derdine her mutluluğuna koştuğun öyle biriydi benim için. Baştan söyleyeyim bu arkadaşta zaten bunun farkındaydı ve aramızda özel bir konu veya duygusal bir paylaşım ne onda ne bende hiç olmadı. Birbirimize fikir danıştığımız zor günlerimizde koştuğumuz seviyeli bir dostluktu. Bu arada bekar kendisi. Neyse dün is cikisi biz yemeğe gittik bu arkadaşla. Gittiğimiz yerde canlı müzikte vardı alkolde vardı. Dedik yemeğin yanına birer bira alalım. Ben zaten alkol alınca kendimi her daim frenlerim nerde duracağımı bilirim kaybetmem kendimi. Bu arkadaşla daha önce böyle alkol alma gibi bir durum olmadığı icin içtiğine karisadim pek her neyse ilerleyen saatte bu temas kurmaya çalıştı eliyle falan dedim x bence sen artık içme yok yanlış anlama bilmem ne devam etti hayir çıkıp gidemiyorum da hukukumuz var şimdi yanlış anlayıp gelin güvey olmaya çalışır gibi gözükmeyim dedim bu işte istek parça yapıyor kalk dans edelim diyor. Artık canıma yettin yani aramızdaki arkadaşlık bağını zedeliyorsun ve bu çok rahatsız ediyor beni dedim sonra patır patır döküldü ben seni çok seviyorum çok güzel çok zeki ve alimli bir kadinsin butun hayatimi sana adayıp ne istersen yapmaya hazırım yeterki sen gül sen mutlu ol bana şans ver diyip öpmeye kalkınca direk hesabı ödeyip terk ettim mekanı. Defalarca aradı en son açtım garsonu istedim rica ettim taksiye bindirip yollayın diye napti ne etti bilemedim. Sabah ofise geldim ofisteydi hiçbir şey olmamış gibi selam verdi dedim sen napıyorsun? Naptim bilmiyorum dedi. Anlattım her şeyi , dostluğunu kaybettiğim için çok üzüldüğümü ama bir daha görüşmekte istemediğimi söyledim. Bu başladı hiçbir sey hatirlamiyorum oyle birsey olmadi ben yanlis anlamışım tüm bu olanları soka girdim. Sonra özür dilemeye başladı sarhosken naptigimi bilemedim diye tmm deyip kestirip attim. Sonra seninle asla gorusmeyecegim dedi ona da tamam dedim sonra benim dostluguma hep ihtiyac duyacağına ve yapamayacagini soyledi ozur dilerim sana karsi asla icimde bunlar yoktu inan bana lutfen goruselim dedi. Ona iletisimimizin eskisi gibi olmayacagini anlatip noktaladim. Cok kalbim kırık ben hep erkek ve kadinin iyi birer dost olacagina inanan bir insan olarak artik buna kesinlikle insnmiyorum bir tarafta muhakkak bir seyler çıkıyor. İsten cikayim desem maasim guzel konumum guzel satisa gectigim icin şahsi isimde dahi kullandigim aracim var napsam ne etsem bilmiyorum
Üzülerek oyle yaptimŞişede kaldigi gibi durmuyor Alkohol aldigi icin icindekileri kusmuş ona göre mesafe koymanizi tavsiye ederim
Evet zaten en çok kızdığım bu, normalde asla ve asla bu tarz bir iletişimimiz olmadi zaten istemem de ama sarhosken bunlari soylemesi igrenc geldi gozumeSana karşı duyguları olduğunu sarhoşken değil de normal zamanda da söylerdi veya hissettirirdi. Sonuçta ikinizde yetişkin insanlarsınız. Bence sarhoş ayağına sana yürümeye çalışmış ama yememişsin. Boşver, mesafeni koru.
Duygusu olan insan adam akıllı geçerdi karşına, belirtirdi herşeyi.
Evet ya gercekten erkek ırkından tiksindim yani . Birde diyorum be güzel ya aynı ben falan .Yapmayin bacim ben erkekten dost, ayıdan post olmaz diyorum. Er gec ortaya niyetini döküyorlar malesef. Siz dogru olani yapmissiniz
Valla tam bana görseymişSize günde iki doz 'sprite acımasız gerçekler' videosu yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?