A asiyek Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 100 3 46 Ankara 15 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyek #1 Başka konularda da yazmıştım sevdiğim,takip ettiğim bir blog var,marula diye bir meyveyi yazmışlar,içinde alkol varmış ve yiyen hayvanların halini çekmişler.Ay o kadar güldüm ki anlatamam.Hemen arkadaşıma gönderdim,meğer bir tek ben bilmiyormuşum,çok meşhurmuş o video.Neyse dedim,zararın neresinden dönülse kardır :)) İzlemediyseniz mutlaka izleyin kızlar, çok komik amarula likörü de o meyveden yapılıyormuş meğer.                    Yaşamdan, Her Telden: Marula, vahşi doğanın çilingir sofrası...
Başka konularda da yazmıştım sevdiğim,takip ettiğim bir blog var,marula diye bir meyveyi yazmışlar,içinde alkol varmış ve yiyen hayvanların halini çekmişler.Ay o kadar güldüm ki anlatamam.Hemen arkadaşıma gönderdim,meğer bir tek ben bilmiyormuşum,çok meşhurmuş o video.Neyse dedim,zararın neresinden dönülse kardır :)) İzlemediyseniz mutlaka izleyin kızlar, çok komik amarula likörü de o meyveden yapılıyormuş meğer.                    Yaşamdan, Her Telden: Marula, vahşi doğanın çilingir sofrası...