• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saraydaki Mücevher

gxuxlcee

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
522
4
316
Arkadaşlar Trt 1 de yayınlanan Saraydaki Mücevher isimli diziyi tavsiye ediyorum.Gerçekten çok hoş.Eminim izleyen vardır

hiç kaçırmadan izliyorumm.
ilk bi vermişler bastan sona ama ben okuldaydım izleyememiştim.
ama 2.defada bastan beri izliyorum
çok eğitici bir dizi anlamlı
;)

kızlar ben bu dizinin fanatiğiyim fanatiğiii hatta oyleki abimi bile bu dizinin hastası yaptımsırnaşık şey

bilgisayarıma indirip arşiv yapıyorum :smiley-cool: hatta suanda indiriyorum :)

arkadaslar dizi hakkında her turlu bilgiyi
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

sitesinden bulabilirsinz

indirmek isteyen olursa da pm atsın link veririm yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
walla babam ben annem ablam dördümü hastasıyız
4 gün hiç kaçırmadan izliyoruzz çayımızı demleyip ohh walla :)

yeni gördüm konuyu..evet yaa bende bayılıyorum.daha önce cıktı izledik bittigine cok üzülmüştümm şimdi tekrar koydular yine izliyoruz:1rolleyes:herkess izlesiin

gulcem ben ılk verıldıgınde bastan sona ızlemıstım
cok kalıtelı bır fılm cok da guzel cekmısler
hayata daır hersey var
azmın zaferi cangema....

bende izledim galiba ya bu çekik gözlülerin hepsi birbirne benziyo

slm kızlar dizimiz bitti bende cok uzuluyorum :(((ama TRT bizleri bambaşka bir kore dizisiyle daha bulusturuyor..Adı düşlerimin prensi (konu actım zaten) ben cok begendim diziyi acayip eğlenceli ve komik eminim ki sizde begeneceksiniz ;)

yaşasın kore dizileri :)))

cangemaaaaaammmmmm tatlı bebişiiiim iki kere verildi ikisindede izledim benden başka izleyen yok sanıyoduum ayy çok mutlu oldum görünceee çok heycan yapıyodum her bölümdeee :1shok: kralın ona olan aşkı ne kadar asildii kıyamaaam ...yüzbaşı cungo mink te acaip yakışıklıdı amaaa senağlamasenağlama

Ben jenerik müziğine bayılıyordum. İnadına bir kez olsun tam dinletmediler yaa.

Back
X