Merhaba,
Çok büyük bir salaklık yaparak, sararmış diye beyazların üzerine çamaşır suyu döktüm ve makinaya attım çamaşır deterjanına da çamaşır suyu ekledim. Şimdi ne akla hizmet üzerlerine döktün diyen olacaktır daha önce de yapmıştım güzel çıkmıştılar ondan cesaret aldım. Yalnız bu sefer 60 derecede yıkadım normalde 50de yıkarım. bilmiyorum ondan mı oldu fazla mı kaçırdım. çamaşırlar iyice sarardı. Şimdi bunları beyazlatmanın bir çaresi var mı? Şu an bir de kosla dökerek yıkıyorum ama pek bir fayda etmedi gibi. moralim de çok bozuldu. çamaşırları rezil ettim resmen. bazıalrında bir de lekeler oldu Bunu temizlemenin bir çaresi var mı???
evet zaten çamaşır suyundan hazzetmem. evde var diye bunlar da gözüme pek kötü görünüyordu diye yaptım bir çılgınlık kosla ile biraz renkleri açılmış gibime geldi ama lekeler duruyor tabi. belki onlar için de o açıcılardan denerim artık. ya d ayeni çamaşırlar alınacak bunlar da temizlik bezi olacak gibi geliyor. anlaşılan geri dönüşü pek yok bu işin kulağıma küpe olsun