• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sararmış bebek kıyafetleri

NeseKaynagi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
36
-7
6
40
İyi geceler arkadaşlar, 15 aylik bebeğim var yazlık kışlık kıyafet değişimi yapıyordum ki geçen sene ki küçükken kıyafetlerini birilerine vermeyi dusunurken birçoğunun sarardigini gördüm. Sarı lekeler nasıl çıkar bilgisi olan varmı. Ona göre birilerine yardım edecem.
Birde bebekler normal gıda geçince üstlerini çok leke yapıyorlar bu lekeleri nasıl cikartiyorsunuz

Sürekli yemek yerken lekelileri giydirmeye çalışıyorum bazıları çok kötü oluyor atıyorum açılcası yemek yerken güzel kıyafet giydirmemek lazım 🙈

Valla bildiğim kadarı ile çamaşır sodasını sıcak suyla beraber kıyafetleri bir leğene koy
Azcık yumuşasın kiri Azıcık da çamaşır suyu
Öylece beklet
1saat kadar
Sonda elinde çitile
Valla ben kocamın sararmış kol bileklerini yakalarını öyle temizledim
(Valla neden öyle olmuş bilemedim kışlıkları çıkarınca gördüm

Merhaba ben domolun beyazlatıcısı vardı onla suya bastıım beyazları renkliler için olanıda var

Annem benim bebeklik nevresimlerimi saklamis benim bebegim icin cikardik dusunun 25 senelik 😀 annem once normal yikama yapti sonra koslaya basti sonra tekrar normal yikama yapti cikmisti sari lekeler 🙏

Back