• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sararma

DonukPudra

asparagas!
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
25.897
28.125
798
Mehabalar, Diş sağlıma gerekli önemi veren biriyim.. dişlerimi düzenli fırçalar ,diş ipi kullanırım.

gerekli kontrollere de giderim. son 2 aydır yan dişlerimde özellikle renk değişimi var .Sararma var ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. bunun sebebi nedir ve nasıl geçebilir? diş hekimime gitmeyi düşünüyorum yine ,sizden de bilgi almak istiyorum.

(sigara kullanmıyorum fakat gün içerisinde çayı çok tüketiyorum.)

cevabınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Dişleri temizletince beyazlıyor genellikle bu yöntemi kullanıyorlar bu durumlarda ama yinede dişçinizle konuşuun :31:

Mehabalar, Diş sağlıma gerekli önemi veren biriyim.. dişlerimi düzenli fırçalar ,diş ipi kullanırım.

gerekli kontrollere de giderim. son 2 aydır yan dişlerimde özellikle renk değişimi var .Sararma var ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. bunun sebebi nedir ve nasıl geçebilir? diş hekimime gitmeyi düşünüyorum yine ,sizden de bilgi almak istiyorum.

yan dişleriniz eğer pozisyon olarak ön dişlerden biraz arkada kalıyorsa fırçalama sürenizin yetersizliğinden renklenme olabilir.birde eğer yan dişlere kanal tedavisi yaptırdıysanız zaman içinde bu tedavilerde renklenmeye neden olabilir

yan dişleriniz eğer pozisyon olarak ön dişlerden biraz arkada kalıyorsa fırçalama sürenizin yetersizliğinden renklenme olabilir.birde eğer yan dişlere kanal tedavisi yaptırdıysanız zaman içinde bu tedavilerde renklenmeye neden olabilir

ön dişlerimin hemen yanındaki disler sararma yaptı :31: üstte de altta da bu durum söz konusu..

kanal tedavisi 2ay önce üst damak arka disime yaptırmıstım.

cevabınız icin tesekkür ederim.

Son düzenleme:

beyazlatma yöntemlerinden birini kullanırsanız.daha tatmin edici bir renge kavuşabilirsiniz

Back