eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.170 16 0 İçel Mersin 27 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 bu parfümmü gazetede okudum bugün arkadaşlar merak ettim.Hadısenın kokusuymuş:) kullanan varmı aranızda?
bu parfümmü gazetede okudum bugün arkadaşlar merak ettim.Hadısenın kokusuymuş:) kullanan varmı aranızda?
T Tripliii Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2009 3.824 6 0 İzmir 27 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 Evet bende biraz önce Hürriyette okudum merak ettim açıkçası. Gidip deneyeceğim. :)
Zuhalce Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2010 69 0 36 - Yurtdışı 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 Inanilmaz cirkin ambalaja sahip sekerli cilek, bal, birazda rum (türkcede rom mu diyorlar ?) karisimi kokuyor. Aslinda Escada´nin Grafitti parfümüne benziyor deniliyor. Yanliz rum aromasi eksik. Ve ben pek benzetemedim. Sahane bir cilek kokusunu arayanlara, cok daha kaliteli bir parfüm tavsiye ederim: estee Lauder´in Pleasures DELIGHT. Gelmis gecmis en güzel cilek kokusu bence.
Inanilmaz cirkin ambalaja sahip sekerli cilek, bal, birazda rum (türkcede rom mu diyorlar ?) karisimi kokuyor. Aslinda Escada´nin Grafitti parfümüne benziyor deniliyor. Yanliz rum aromasi eksik. Ve ben pek benzetemedim. Sahane bir cilek kokusunu arayanlara, cok daha kaliteli bir parfüm tavsiye ederim: estee Lauder´in Pleasures DELIGHT. Gelmis gecmis en güzel cilek kokusu bence.