Sara hastalari lutfen bakiniz

Zaten esim olmasa belki coguga cok zarar verebilirdim bi kac kez esim hastalik vurunca kucagimdan almis evet anlarsam cocugu hemen kucagimdan birakiyorum cok sukur bisey olmadi

Zaten sara hastalarina ehliyet verilmesi kesinlikle yasak

Zaten esim olmasa belki coguga cok zarar verebilirdim bi kac kez esim hastalik vurunca kucagimdan almis evet anlarsam cocugu hemen kucagimdan birakiyorum cok sukur bisey olmadi
İlaçlarınızı kullanır ve uykunuza dikkat ederseniz rabbimin izniyle geçer inşallah çok geçmiş olsun.

Evet sara hastalarina ehliyet verilmesi kesinkile yasak arac kullanmasida yasak

Asiri ihmalkarsiniz.
Sara nobetleri beyninizi de etkiliyor. Aniden dusup kafanizi carpip olebilirsiniz, cocugun ustune yigilabilirsiniz.
Ilac kullanmamak ne demek?
Mama yedi diye olmez cocuk.
Asiri sinirlendim bu konuya.
Soruya gelince, esim epilepsi hastasi. Ilac kullaniyor. 10 yildan fazladir nobet gecirmedi sukur. Arac da kullaniyor uzun sure nobet gecirmedigi icin doktor izin verdi.
Ve doktor 2 sene once istersen ilaci asamali olarak keselim dedi ama esim risk almamak icin kabul etmedi.
Siz aktif epilepsiniz varken nasil bu kadar ihmalkar olabilirsiniz?
Ilacinizi duzgun kullanin.
Bircok epilepsi turu ilacla tamamen kontrol altina alinabiliyor.

Sinirlenmeyin lutfen cocuga mama yediremedim bi gun denemek amacli mama ve sut vermeye calistim cocuk aclikdan agladi bende dayanamadim ilac daha once kullandim ama yine nobet gecirdim

Sinirlenmeyin lutfen cocuga mama yediremedim bi gun denemek amacli mama ve sut vermeye calistim cocuk aclikdan agladi bende dayanamadim ilac daha once kullandim ama yine nobet gecirdim
Ilac duzenli kullanilmali. Bir sure devam etmesi normal nobetlerin mucize degil sonucta. Zamanla oturur.
Esimin 5-6 yil duzenli kullanimdan sonra tamamen bitmis.
Bebeginiz mamaya alisir. Bir kac gun sut sagin. Ilk kendi sutunuzu biberonla verin, sonra az az mama ekleyin. Bi kac gun sonra tamamen mama olsun. Illa ki alisir.
Bu is sakaya gelmez.

Deneyecem o sekilde bilginiz icin saolun haklisiniz sakaya gelcek bisey degil Allah dusmanimin basina bile vermesin cok zor bi hastalik

Bende hatirlamiyorum atak gelcegi zaman basim donuyo sonrasini hatirlamiyorum ilac verdiler ama cocugu emzirme dediler bende ilac kullanmiyorum cunku cogucum cok kucuk 10 aylik daha cok kucuk
Arkadaşım burada kar zarar hesabı yap
Mesela çocuk kucağındayken yanında kimse yokken atak gelse bayılsan çocuğu düşürsen kucağından? Ya da duşta geldi atak? Ya da yolda bebek arabanla gidiyosun fenalaştın bebeğin ne olacak? 10 ay emmiş yeter ona. Benim de bebeğim var insan sütüyle beslemek istiyor haklısın ama şart mı? Sen iyi olacaksın ki bebeğine iyi bakabilesin. Lütfen doktorunu dinle. Allah korusun düşsen bayılsan düşerken bi yere kafanı vurup beyin kanaması geçirsen bebeğinin anne ihtiyacı mı daha önemli süt ihtiyacı mı dersin?

Merhaba arkadaslar sara epilepsi hastasi olup tedavi gorup duzelen bildiginiz tanidiginiz kimse varmi cocugum var ona bisey olcak diye cok korkiyorum

Evet bizim aile komple sara hastası ve düzelen var. Ama epilepsinin cinsine göre degişiyor.

Annemin nöbetleri oluyordu ama sara hastası değil beyninde tümör vardı o yüzden böyle.ömür boyu kullanması gereken bir ilaç var onu kullandığından beri olmuyir çok şükür.sizlere Dr gecmis olsun Allah şifasını da versin.tedavinizi ilacınızı vs aksatmayın sadece

Merhaba arkadaslar sara epilepsi hastasi olup tedavi gorup duzelen bildiginiz tanidiginiz kimse varmi cocugum var ona bisey olcak diye cok korkiyorum
Allah şifa versin lisede arkadaşım da vardı.. ara ara nöbet geciriyordu bizim yanimizda sinifta özellikle sınav stresine girdiginde...sonra yavas yavas azaldi tabiki tedavisi ihmal etmiyor ilaclarinin saatini hic aksatmiyordu..simdi kendisi insaat mühendisi ve ayrica benim patronum oldu birlikte çalışıyoruz..artik araba kullanabiliyor tek basina ..evlendi çocuğuda oldu sormuyorum tabi ne oldu diye ama gecti galiba önceden tek basina yapmadigi herseyi yapiyor ordan anladim ..

Yanlış yapıyorsun çocuğu emzirmeyi biran önce bırakıp iyi bir nöroloji uzmanı bulup hemen ilaç tedavisine başlayın hemde hiç vakit kaybetmeden

hangi tür nöbet geçiriyosunuz? epilepsi ilaçları nöbet oluşmasını önler eğer hala nöbet geçiriyosanız ilacınızın değişmesi ve dozunun tekrar ayarlanması gerekir.

2 tanıdığım var ikisinin de devam ediyor. İlaç nöbeti engelliyor ama tamamen kesmiyor

Bende 7 yıldır epilepsi hastasıyım..5 yıl boyunca düzenli olarak ilaç kullandim bunun bana en büyük faydasi aldığım kilolar ve tüylenme sorunum oldu ki ben o kadar zayıf bir insandimki kilo almak için annem neler yapti bana kilo alamadim hic ama depakin diye bir ilaci kullandim 3 ayda 15 kilo aldim ve hormanlarim bozuldu..en azından o ilac yerine lamictal kullanin en hafif ilaç buydu bende hem emzirme de bebeğe geçmiyor. .

Ama iki yıldır ilaç kullanmıyorum alternatif tıbba yoneldim ve gerçekten şifa buldum çok şükür. .hacamat ve sülük tedavisi uyguladim..ve dogal tedavi yollarina baktım aidin salih usulüne göre ilerledim ve iki çocuğum var çok ta yoruluyor ama çok şükür hastalığım iyi..sanada bunu tavsiye ederim araştır derim.

Bende hatirlamiyorum atak gelcegi zaman basim donuyo sonrasini hatirlamiyorum ilac verdiler ama cocugu emzirme dediler bende ilac kullanmiyorum cunku cogucum cok kucuk 10 aylik daha cok kucuk
işte çocuğun daha çok küçük olduğu için o ilaçları saatini bile aksatmadan kullanmak zorundasın.Allah korusun ya annesiz kalsa senin bu ihmalin yüzünden?süt emmedi diye çocuğa bir şey olmaz, ben de süt emmedim hiç, anne sütünü hayli hayli karşılayan mamalar var zaten , kaldı ki 10 aydır emiyor , ilk 6 ayı atlatmış.sen niye canını riske atıyorsun, çocuğunu esas böyle düşünmemezlik yapıyorsun.korkuyormuşsun, evet kork zaten.ama git doktora yeniden başla ilacına saatine dakikasına bile uyarak sonra Allah ömür verdikçe ilgilen çocuğunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…