• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı yeşil akıntı

ayseeee779

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
4
4
1
25
Kızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyle :( neden böyle sizce?

Kızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyle :KK43: neden böyle sizce?
Bol bol su iç en güel ilaç en az 3 litere iç

Kızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyle :KK43: neden böyle sizce?
doktorunuza danısın bazı eczaneler gecmeyen akıntılar ıcın doktor bılgısı dahılınde boraks diye bır sey hazırlıyor fıtıl gıbı kullanıyorsunuz

recetesiz alınabilir ama belki yara falan vardır yakılması gerekır
o yuzden doktora gıdıp öğrenıp yıne doktordan ıstesenız daha ıyı olur

Bir çeşit enfeksiyon trichomonas ben ilaç içmiştim geçmişti. Bol içtim ve zencefilli limonlu çay içiyordum.

Yeşil sarı akıntı trichomonas vaginalis belirtilerinden biri. Siz randevu bulana kadar bol su için. Kefir, yoğurt gibi probiyotik içeren besinler tüketin. Her gün iç çamaşırınızı değiştirin. Pamuklu iç çamaşırı tercih edin ve yüksek ısıda ütüleyin. Randevu bulur bulmaz da tekrar doktora gidin. Geçmiş olsun.

Yeşil sarı akıntı trichomonas vaginalis belirtilerinden biri. Siz randevu bulana kadar bol su için. Kefir, yoğurt gibi probiyotik içeren besinler tüketin. Her gün iç çamaşırınızı değiştirin. Pamuklu iç çamaşırı tercih edin ve yüksek ısıda ütüleyin. Randevu bulur bulmaz da tekrar doktora gidin. Geçmiş olsun.
Cok teşekkür ederimmm

Merhaba ben de ayni dertten muzdaribim. Iki kere antibiyotik ictim gecmedi. Son tedavide gecer gibi oldu yine basladi. Acaba sizde son durum nedir?

Bende aynı dertten muzdaribim kültür testlerim temiz çıkıyor. Ağrım veya kokusu yok ama akıntı var. Eşiminde testleri temiz çıkıyor. Üç ayrı antibiyotik fitil ve iğne kullandım ancak geçmedi. Sizlerin geçti mi ?

Merhaba bende ayni durumdayim siz cozum bulabildiniz mi ben esimle beraber tedavi gordum ama fitil kullanmaya basladim adet gordum adetim bitince basladim bugun sonuncuyu koydum ama gecmedi yesil akintimvar aylardir :( bebek istiyoruz anma bu engel olurmu :(((

Merhaba bende geçen hafta gittim akıntı şikayetiyle size ne tür enfeksiyon var denildi bende de kaşıntı yok sadece akıntım var sarı renginde ve çok yoğun hangi ilaçları yazdı size bana. Flagy ve mixovul

Back