• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarı tüylere ne yapıcaz yaaa

teşekkür ederim ama benim gittiğim yerde de jilet yap demişlerdi:(
aslında kol altımı yaptırdığım zamanlar seans aralarında hiç jilet kullanmamıştım jilete çok karşıyımdır
fakat jiletten başka yapabileceğim birşey yoktu ki kıllı duramazdım,bacaklarıma bronzlaştığı için lazer yapmamışlardı

arkadaşlar sarı kıllar için de ayrı bir makina var artık diye biliyorum.ben genıtal ve koltuk altına ilk seansımı daha dün yaptırdım.çıkmaya başlayınca keselememi sölediler.2.seansın çok önemli olduğunu,2.seansa kadar kurcalama ve jiletleme bıras dayan dediler. delikafadulden geliceğin zaman jiletlle dediler.wala bilmıorum nasıl geçicek 1 ay...://yaz yahuu olcak şeymı.kara kara düşünüorum doğrusu...

arkadaşlar sarı kıllar için de ayrı bir makina var artık diye biliyorum.ben genıtal ve koltuk altına ilk seansımı daha dün yaptırdım.çıkmaya başlayınca keselememi sölediler.2.seansın çok önemli olduğunu,2.seansa kadar kurcalama ve jiletleme bıras dayan dediler. delikafadulden geliceğin zaman jiletlle dediler.wala bilmıorum nasıl geçicek 1 ay...://yaz yahuu olcak şeymı.kara kara düşünüorum doğrusu...

Canım tüyler dökülüp sonra çıkınca yeni tüyler yani jilet yapabilirsin gitmeden önce yapman şart değil yeni tüyler cıkınca gözle göründümü jiletle canım hemde kalınlaşır bidahaki seansa iyi sonuç alırsın sewgilera.s.

bende aynen öyle biliyordum ama kafamı karıştırdılar yada ben yanlış anladım:s teşekkürler :1rolleyes:

ankarada bilgidiğinız iyi bır iğneli epilasyoncu var mı memmun kaldığınız bana özelden yazarsanız sevınırım

yaa kızlar siz jiletleyin diyonuzda o zaman kıllaı güçlendirmiyormuyuz..sarı olanlar iyice azmasınlar..bide onlar içinmi seansa gitcezopuyorumnanaktan

sarı tüyleri gören lazer epilasyon makinası varmış . uzmantv de izlemiştim . ama nerde buluruz, ne kadardır orasını bilmiyorum .

ben iğneli yaptırmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum . çooook acı çektim . artı kabuk yara vs oluştu . sonra orda kahverengi lekeler kaldı . lekelerim 1 yıl sonra anca silikleşmeye başladı . hala da tam geçmiş değil . üstelik yarısı anca yanmış , diğer yarısı çıktı.

sevval88888 makinanın adını bilmiyorum , istersen uzman tvden videoya bak , ama orda da makinadan bahsetmiyorlar. belki o merkeze telle ulasıp sorabilirsin .

Back
X