ben lazer yaptırıyorum malum tüyler siyahken güzeldi bi anda azaldı,ama şimdi tüyler sarı ve cılız,ama yinede baya var,bunlar nasıl gidicek anlamadm,lazercimi fln mı değiştirmem lazım,6 oldu seansım,bitmesi lazımdı fln dediler,alex.li olan cihazı uyguluyolar hemde en son dozda,bu sorunu sizde yaşıyomusunuz arkadaşlar bana akıl verinnsenağlama
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sarı tüylere ne yapıcaz yaaa
- Konu Sahibi xltoxs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cnm meselaa benim göbek çizgim siyah kalın tüylerr göbek etrafınsa normal tüyy ama belirgin yanii..lazerde sadece kalınlar giderr göbek etrafına işe yaramas dediler..ama yama gibi olcak ortada yok etrafta var.. maddii durumu ayarlayınca mecbur yaptırcam..en azından kalınlardan kurtulurum neyapimm
kalindan kurtuldumda ince kil dusuneyim ne yapim :1closedeyes:
yok cnm ya öle deme,aksine kalınlar hemen inceliyo,ama inceler gitmiyo
sarı acık renk tuylere jıet yapmak ıse yarıyor mu ?? koluma 1 seans yaptıdım ama sımdılık pek bı ıse yaramadı.dıger seans ıcın jılet yapmamı ıstedıler ama kararsız kaldım(((
sekerim bende kolarima yaptirdim onceden hic almamistim, bacaklarim icin gitdigimde orda karar verdim , kadin orda jiletledi ve yapti iki hafta olmasina ragmen hala kilar cikmadi cok ince ince cikti onlarda dokuluyor ben gitmeden jiletlemiyecegim kolumu oraya varinca gerekiyorsa kadn kendi jiletlesin diye dusunuyorum
sekerim bende kolarima yaptirdim onceden hic almamistim, bacaklarim icin gitdigimde orda karar verdim , kadin orda jiletledi ve yapti iki hafta olmasina ragmen hala kilar cikmadi cok ince ince cikti onlarda dokuluyor ben gitmeden jiletlemiyecegim kolumu oraya varinca gerekiyorsa kadn kendi jiletlesin diye dusunuyorum
bana yapan bayan gelene kadar sureklı jıletle dedı.benımkıler cok ınce ve acık renkli.sertlesmesı lazımmıs.jıletleyı cogalır ve de lazerde işe yaramazsa dıye korkuyorum çok üzgünüm:
Benim genitalin alt kısımlarında war sarı gri ince tüyler rahatsız etmez dediler seni bencede ben de rahatsız olmam orayada iğneli yaptırmam çok fena acır koltuk altımda warmı bilmiyorum birtane beyaz war onu aldırabilirim igneliyle sizinkiler hangi bölgede we uzuyomu göze çok gözüküyormu rahatsız oluyosanız başka sewgiyle kalına.s.
cnm meselaa benim göbek çizgim siyah kalın tüylerr göbek etrafınsa normal tüyy ama belirgin yanii..lazerde sadece kalınlar giderr göbek etrafına işe yaramas dediler..ama yama gibi olcak ortada yok etrafta var.. maddii durumu ayarlayınca mecbur yaptırcam..en azından kalınlardan kurtulurum neyapimm
nemmmm sıkıntımız seninle aynııııııııııııııııııııııı...naaptın ne karar verdin..paylaşırsan sevınırım..ben daha ılk defa arastırmak için bugun ızmıre gıdıyorum..henuz hiç bilgim yok..ama cıdden ortası alınırsa bu seferde yamalı gıbı olacakkkk:1no2::1no2::1no2::1no2:
bana yapan bayan gelene kadar sureklı jıletle dedı.benımkıler cok ınce ve acık renkli.sertlesmesı lazımmıs.jıletleyı cogalır ve de lazerde işe yaramazsa dıye korkuyorum çok üzgünüm:
sen ilk seansindan onceki jiletlemektenmi bahsediyorsun canim?? bilmiyorum ama benim 2. seansim yaklasiyor ordaki kadin bana gelecegin gune kadar hic oynama gelecegin gun her yeri yeniden jiletle burda zamandan kazanalim dedi ama aralardaki gunler hic ellemiyorum(elemememi soyledi) cikanlar cikti dokulenler dokuldu kalanlarida gitmeden jiletliyecegim, haftada bir gidip cildime lazer yaptirdigim icin kadini her hafta goruyorum gecen hafta sordum dokulen kilar yeniden cikacaklarmi diye hayir dedi CADIARZU dokulen dokuldu cikanlaar yapilacak dedi cikmayan yerlerimi jiletlemesem dedim hayir ben butun heryeri zaten gececegim sen jiletle ve gel dedi bakalim ne olacak :uhm:
sen ilk seansindan onceki jiletlemektenmi bahsediyorsun canim?? bilmiyorum ama benim 2. seansim yaklasiyor ordaki kadin bana gelecegin gune kadar hic oynama gelecegin gun her yeri yeniden jiletle burda zamandan kazanalim dedi ama aralardaki gunler hic ellemiyorum(elemememi soyledi) cikanlar cikti dokulenler dokuldu kalanlarida gitmeden jiletliyecegim, haftada bir gidip cildime lazer yaptirdigim icin kadini her hafta goruyorum gecen hafta sordum dokulen kilar yeniden cikacaklarmi diye hayir dedi CADIARZU dokulen dokuldu cikanlaar yapilacak dedi cikmayan yerlerimi jiletlemesem dedim hayir ben butun heryeri zaten gececegim sen jiletle ve gel dedi bakalim ne olacak :uhm:
merabalar
ılk seansdan sonrasından bahsedıyorum canım.ılk seansımı ve kontrolumu yaptırdım.bayan bana gelene kadar jıletle guclensınler dedı.acık renk olanlar jıletle guclenır koyulasır dedı,ama emın olamadım bende
koltuk altımı yaptırdım 10 seans falan artık kalanları cihaz görmüyormuş iğneliye git dediler ama gitmedim henüz
bacaklarıma ve genitale de bir seans gittim ikinci seansa gittiğimde bronzlaşmış olduğu için leke yapar diye yapmadılar sadece genitali yaptırdım fakat bir iki aya kadar bacaklarım için yine gideceğim yılda bir gitmiş oluyorum:) bu arada sadece jiletle aldım ki lazerden önce hiç jilet yapmamıştım zaten gayet ince ve az çıkıyorlar artık ve haftada bir jilet yetiyor jiletle biraz daha kalınlaşıp koyulaşır diye düşünüyorum iki seans yeter diye düşünüyorum epey biter sanırım bitmezse bir yıl sonra bir daha yaptırırım ne yapayım:)
bacaklarıma ve genitale de bir seans gittim ikinci seansa gittiğimde bronzlaşmış olduğu için leke yapar diye yapmadılar sadece genitali yaptırdım fakat bir iki aya kadar bacaklarım için yine gideceğim yılda bir gitmiş oluyorum:) bu arada sadece jiletle aldım ki lazerden önce hiç jilet yapmamıştım zaten gayet ince ve az çıkıyorlar artık ve haftada bir jilet yetiyor jiletle biraz daha kalınlaşıp koyulaşır diye düşünüyorum iki seans yeter diye düşünüyorum epey biter sanırım bitmezse bir yıl sonra bir daha yaptırırım ne yapayım:)
10 seansmı fazla değilmi seans sayısı hangi makineyle yaptırdın canımkoltuk altımı yaptırdım 10 seans falan artık kalanları cihaz görmüyormuş iğneliye git dediler ama gitmedim henüz
bol bol jilet yap kalınlaşsın bide nasıl senede bir gidiyosun anlayamadım canım sewgilerrra.s.
arkadaşlar tabii ki koltuk altıma senede bir gitmedim:) o bitti tek tük kaldı dediğim gibi 4-5 ayda bir gittim ama gerçekten de baya bi gittim
bacak için geçen sene gitmiştim ikinci seansa gitmek istedim 3-4 ay sonra o arada bronzlaşmış oldukları için yapmadılar leke olur diye
ben de renginin açılmasını bekledim falan yaz bitti işte yakında yine gideceğim
jilet yaptım bu arada sadece
ben de o alex cihazıyla yaptırıyorum seans araları her seansda biraz daha uzuyor çünkü gitgide seyrelmiş ve incelmiş oluyor kıllar
bacak için geçen sene gitmiştim ikinci seansa gitmek istedim 3-4 ay sonra o arada bronzlaşmış oldukları için yapmadılar leke olur diye
ben de renginin açılmasını bekledim falan yaz bitti işte yakında yine gideceğim
jilet yaptım bu arada sadece
ben de o alex cihazıyla yaptırıyorum seans araları her seansda biraz daha uzuyor çünkü gitgide seyrelmiş ve incelmiş oluyor kıllar
koltuk altımı yaptırdım 10 seans falan artık kalanları cihaz görmüyormuş iğneliye git dediler ama gitmedim henüz
canim haftada bir jilet felan cok yanlismis kesinlikle seanslar arasinda kilara dokunmayacakmisin bugun gitdgimde sodum kadina, kendi kafana gore birsey yapma o kadar emegin bosa gider sonra -tatlicadiarzu-