• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saplantılı eski sevgili..

Shawtyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
86
39
88
25
Merhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor

Merhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor
canım benım ya nasılda korkutmus nasılda sındırmeye calısmıs
bu kısılerın tıpık ozellıklerı boyle korkutarak ıstedıgını yaptırmak
babanızdan annenızden ısıtecegınız laflar belkı uygulayacakları baskı daha ıyı bu kısıyle gorusmendense ınan bana. senı asla sıkıntıya dusurecek bırsey soylemem ozellıkle boyle hassas noktada. bır anne olarak yazıyorum annenız en fazla bagırır kızar. sen onun kızısın korkma

hemen sımdı bugun numarasını engelle cok ısrarlı baska nolardan arayacak kapına gelecek tehtıt edecek sakın boyun egme sakın . bu cocuk hasta normal olmadıgını goruyorsun tehlıkelı de bır durum. aılene soylese aılen once ona gerekenı soyler sana da en fazla kızar ama kurtulursun . aılenden korkar sakın onun baskısına boyun egme

Öncelikle bi süre sosyal medyadan uzak durun yada farklı isimde acın ben yapamam derseniz
Aileniz söyleyin bilsinler dayılarınız biliyormuş durumu onlara söyleyin biraz sert çıkıp konussunlar
Ve polise şikayet edin
O kaç yaşın da onun ailesinden birini tanıyormusunuz ?

Öncelikle tedirgin olduğunuzu asla belli etmeyin
daha çok tehdit eder
Ve ayrıca boş laf da olabilir tehditleri ama eğer ciddi olduğunu hissediyorsanız ondan önce ailenize siz bahsetseniz, işte, abartıyor takıntılı manyak beni rahatsız ediyor şeklinde.

Anladığım kadarıyla ailenizin haberi olursa size zarar verirler diye korkuyorsunuz ama böyle de eski sevgiliniz size zarar veriyor ve baskılarının, isteklerinin sonu gelmeyecek. Tek çare polise gidip şikayette bulunup uzaklaştırma kararı çıkarttırmanız olur. Hatta onlara ailenizden yana korktuğunuzu da belirtin, belki aracı olurlar ve sandığınız gibi aileniz karşınızda değil yanınızda olurlar.

Eğer aranızda bir şey geçmediyse ailenize anlatın kararlı bir şekilde.Dik durursanız onlarda inanır bence.Görüştük sonra manyak olduğunu anladım ayrılmak istedim şimdide peşimi bırakmıyor,iftira atıyor diyin.
Ya da acaba söylemezsen adam değilsin kapat ben söylüyorum şimdi diyip blöf mü yapsan. Benzer bir durumu yaşayan arkadaşım böyle yapınca kurtulmuştu.Böylelerinin cesareti genelde karşısındaki dişini gösterene kadar.
Of bak şimdi aklıma geldi benzer bir şeyi başka bir arkadaşım daha yaşadı.Ama o çocuk ailesine söylemişti.Kızınızla sevgiliydik,dayısı evde yokken eve gelip gidiyodum diye.Onun aileside,dayılarıda sizinkiler gibiydi tıpkı.Naptık,nasıl toparladık durumu vallaha hatırlamıyorum ama iyi toparlamışız ya.Sonuç olarak iki arkadaşımada bir şey olmadı.
Keşke aileler bu kadar katı olmasada insanlar yağmurdan kaçarken doluya tutulmasa.

Son düzenleme:
Eğer aranızda bir şey geçmediyse ailenize anlatın kararlı bir şekilde.Dik durursanız onlarda inanır bence.Görüştük sonra manyak olduğunu anladım ayrılmak istedim şimdide peşimi bırakmıyor iftira atıyor diyin.
ya da acaba söylemezsen adam değilsin kapat ben söylüyorum şimdi diyip blöf mü yapsan benzer bir durumu yaşayan arkadaşım böyle yapınca kurtulmuştu böylelerinin cesareti genelde karşısındaki dişini gösterene kadar.
Of benzer bir şeyi başka bir arkadaşım daha yaşadı ama o çocuk ailesine söylemişti kızınızla sevgiliydik,dayısı evde yokken eve gelip gidiyodum diye onun aileside dayılarıda sizinkiler gibiydi tıpkı naptık nasıl toparladık durumu vallaha hatırlamıyorum ama iyi toparlamışız ya.Sonuç olarak iki arkadaşımada bir şey olmadı.
Keşke aileler bu kadar katı olmasada insanlar yağmurdan kaçarken doluya tutulmasa.
aıleler katı oldugu ıcın cocuklar boyle yanlıslar yapıyorlar zaten
kız aılesınden korkmasa coktan bagını koparırdı korkusundan devam etmek zorunda hıssedıyor ne uzucu
ama gercekten ben olsam baskı goreceksem sıkıntı cekeceksem bunu barı aılem yapsın derdım o psıkopatın lafıyla yasayacagıma

Korktugunu anladi zaten 2 senede o yüzden blöf de yapsan inanmaz
Ve arkadaşların dedigi gibi ailen en fazla kızar sana,belki baskı kurar ama bu manyagin verecegi zarar daha büyük
Ilk önce seni tehdit ettgi msj yazi filan varsa hemen polise gidip şikayet et
Polisler ailene anlatsin olmazsa
Eminim ailende haberlerde öldürülen kızlar gibi olmani istemedigi için sana destek olacaktirlar

Gerçekten birlikte olmadığınız ve iftira attığıyla ilgili mesaj varsa onu alın. Yoksa da konuşturun kaydedin mesajda olursa iyi olur. Direkt konuyu ailenize açın delillerinizi de gösterin, korkunuzu o hasta ruhluya değil ailenize gösterin, en fazla ne yapabilirler ki ? Ailen devreye girerse o manyak zaten uzaklaşır. En azından kendini koru Allah korusun sana bir zarar vermesin. Lütfen ailenle konuş 😞

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim yazdıklarınızın hepsini okudum ve sanırım ailemin öğrenmesi çok daha iyi ya polise giderim ya da ortadan kaybolup zamana bırakırım ailemin kulağına birşey gelirse de anlatırım bütün mesajları duruyor evimin onune gelip evimi çekip attığı mesajı dahi var. Ailesinden abisi ve dayısını tanıyorum ama onlarda pek sallanıyor açıkçası o çocuğu onlar da ciddiye almıyor laf anlatamiyorlar

Benimde başımdan böyle sayko bi tip geçmişti.öyle kolay kolay birakmıyorlar.Ailenizle paylaşmanız tabi çok daha etkili olacaktır ama söyleyemiyorsanız eğer ; Öncelikle kendinizden soğutmaya çalışın.O beyazı seviyorsa siz siyahı sevdiginizi söyleyin.ne kadar zıt birbirine uyuşmayan iki insan oldugunuzu gösterin.Ona açıklama yapar gibi anlatmayın ama cümle aralarına sıkıştırın.Sonra hayaliniz olmasada kariyer,inanç,yaşam şekli ne varsa ona en zıt gelecek şeyleri yapmak istediginizi soyleyin.Ailemde beni destekliyor bunları başarmam yapmam için,kimse önüme çıkamaz,ben şöyle şeyler yapıcam başarıcam vs vs vs Yani böyle böyle şeyler söyleyerek iki ayrı dünyanın insanıyız biz imajı verin.Tehditlerinden korktugunuzu belli etmeyin.Bir süre sonra vazgeciyorlar.Birde ailesinden korktugu birisi varsa anne-baba mesela " gidip herseyi anlaticam annene beni nasil tehdit ettigini ne olacaksa olsun gibi şeylerde etkili olabiliyor." Birde siz onunla iletişim kurmayın ama onuda engellemeyin her aradiginda da cok konuşmayip işim var mesgulum diyip bi bahane ile gecistirin.size ulaşamadiginda sinirlenip tehdit etmesin.

Korktugunu anladi zaten 2 senede o yüzden blöf de yapsan inanmaz
Ve arkadaşların dedigi gibi ailen en fazla kızar sana,belki baskı kurar ama bu manyagin verecegi zarar daha büyük
Ilk önce seni tehdit ettgi msj yazi filan varsa hemen polise gidip şikayet et
Polisler ailene anlatsin olmazsa
Eminim ailende haberlerde öldürülen kızlar gibi olmani istemedigi için sana destek olacaktirlar
buna ek olarak eger tehtıt ettıgı mesajlar elınde yoksa
ayrılıcam desın oyle dedıgınde cocuk yıne tehtıt edecektır
cocugu da konustursun sen tehtıt ettıgın ıcın gorusmek zorunda kaldım , ama artık senden korkmuyorum en fazla ne yapabılırsın kı desın
cocuk herseyı yazacaktır
ekran goruntulerını alsın o konusmaların.

buna ek olarak eger tehtıt ettıgı mesajlar elınde yoksa
ayrılıcam desın oyle dedıgınde cocuk yıne tehtıt edecektır
cocugu da konustursun sen tehtıt ettıgın ıcın gorusmek zorunda kaldım , ama artık senden korkmuyorum en fazla ne yapabılırsın kı desın
cocuk herseyı yazacaktır
ekran goruntulerını alsın o konusmaların.
Mesajların hepsi elimde sadece mesajlarda değil askerdeyken bir kağıda ismimi karalamıştı ismimin yanına da geleceği günleri sayarak yazıyordu. Künye falan alıyor kendine onda da kendi ismi ve benim ismim. Tamamen hasta ruhlu biri hepsi var bende ekran almıştım

Benimde başımdan böyle sayko bi tip geçmişti.öyle kolay kolay birakmıyorlar.Ailenizle paylaşmanız tabi çok daha etkili olacaktır ama söyleyemiyorsanız eğer ; Öncelikle kendinizden soğutmaya çalışın.O beyazı seviyorsa siz siyahı sevdiginizi söyleyin.ne kadar zıt birbirine uyuşmayan iki insan oldugunuzu gösterin.Ona açıklama yapar gibi anlatmayın ama cümle aralarına sıkıştırın.Sonra hayaliniz olmasada kariyer,inanç,yaşam şekli ne varsa ona en zıt gelecek şeyleri yapmak istediginizi soyleyin.Ailemde beni destekliyor bunları başarmam yapmam için,kimse önüme çıkamaz,ben şöyle şeyler yapıcam başarıcam vs vs vs Yani böyle böyle şeyler söyleyerek iki ayrı dünyanın insanıyız biz imajı verin.Tehditlerinden korktugunuzu belli etmeyin.Bir süre sonra vazgeciyorlar.Birde ailesinden korktugu birisi varsa anne-baba mesela " gidip herseyi anlaticam annene beni nasil tehdit ettigini ne olacaksa olsun gibi şeylerde etkili olabiliyor." Birde siz onunla iletişim kurmayın ama onuda engellemeyin her aradiginda da cok konuşmayip işim var mesgulum diyip bi bahane ile gecistirin.size ulaşamadiginda sinirlenip tehdit etmesin.
Bunu çok kez yaptım ama artık gözünde nasıl beni buyuttuyse hiç etki etmiyor kendisinde dünyanın en kötü insanida olsam umursamıyor

Ay aklıma gelince bunaldimmm ben de zor kurtulmuştum.Hemen ailene durumu anlat.Annene mesela tehditlerini açık şekilde göster.Sen onu polisle tehdit et benim bir korkum yok de.Sen sindikce o üstüne gelir

Herif oglu herif yapacak olsaydı şu son 2 senede yapardı zaten merak etme. Yolu vermene ragmen kelime peynirligi yaparak seni korkutuyo hic bi mok yapamaz yapamamısta zaten. Psikolojik sorunları var diyerek yırtamaz kimse bunlar dünyanın en pasif en korkagı oluyorlar. Ailene bu konuyu aç ve her seyi bastan sona kadar anlat.

Back