- 15 Eylül 2017
- 86
- 39
- 88
- 25
Merhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene önce tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki çok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde çok güzeldi ama zamanla saçmalamaya başladı örnek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yüz yüze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara söylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile söylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Görünüyor fotolarda. Ailem bunları görürse tabiki yanlış anlayacaklari için fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ediyor. 2 sene önce kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla öğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla düzgün davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey çok kötü de olabilir. Bunu bir şekilde çözmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide düşündüm ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını düşünmüyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın öyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hiç bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca söyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak için kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hâlâ bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da çok rahatsız bu durumdan. Bu çocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor