memur degilim. cok ciddi ayrilmayi dusunuyorum. belki pişman olacagim. pisman olmaktan da korkuyorum. ama bende gidenleri görünce de degmez diyorum. öyle yoruldum ki bir iki yil molaya ihtiyacım var. alismisim calismaya. sebepsiz de ayrilamam. 2. cocugu yapip ayrilayim diye aklimda var ama bakalim uygulayabilecek miyim. ve en onemlisi o zamana kadar dayanabilecek miyim?Saplanti degil bu lar. Haklisiniz siz. Icinizdeki birikmislik hissi artik tasiyor. Duygularinizi zapt edememeniz bundan. Haksizliga goz yummak cok zordur ve onun vicdani azabi da cabasi. Allah kolaylik versin. Ozel sektorse krediniz bitince ayrilin. Memursaniz malesef ayrilin diyemeyecegim. Kolay kazanilmiyor bu haklar cunku.
bencede herkes isini iyi yapmali. biraz mukemmeliyetciyim de. ovmek icin demiyorum kendimi. isimi yaparken cok eksigimde vardir ama kendime yarattigim stresi anlatmak adına anlatiyorum. yaptigim zaman en iyi sekilde yapmak aliskanlik mi huy mu desem. kendimi maksimumda kullanmaya calisiyorum. ev isinde bile öyleyimdir. yapmam yapmam ama yapinca incik cincik ederek yaparim. is yerinde aman bosver diyemiyorum. vicdanim el vermiyo. bide maasimi haketmeliyim diyorum. kaytardigim zaman vicdanen rahatsiz oluyorum.Yorulmuşsunuz, ruhen, bedenen...
Bu anlattıklarınız maalesef artık her yerde var.
Siz yine işinizi layığı ile yapmaya çalışın, çocuğunuza o şekilde örnek olun.
Bizim hala kızı, dayı yeğenlerine ihtiyacımız yok; işini iy yapanlara ihtiyacımız var.
keske. bazi durumlar elden gelmiyor iste. teoride öyle. kendi kendimi rahatlatmaya duzeltmeye calisiyorum ama basa dönüyorum.Bence takıntı olmuş sizde. Biraz relaks olsanız keşke.
tam olarak ekip isi degil. egitim isi diyeyim kabaca. bahsettigim kisiyle ayni isi yapiyoruz. aslinda bu haksizliklar ayricaliklar baska kisiler icinde oluyor. ama onlarin isi bransi farkli diye kendimi gecistiriyorum. ama en azından ayni isi yapanlar arasinda adalet olsa. cunku baska kisiye yapilan her ayricalik benim is yukumun artmasina sebep oluyor. birde kidemim benim daha fazla olmasina ragmen o kisilere verilen ekstra izinler vs gördükçe mutsuzlasiyorum. benim kullanamadigim yillik izinlerimi saglik sebebiyke kullanmak isterken bile zorluk cekerken keyfi haftalarca verilen izinler oldugunu duyunca hazmedemiyorum.Deşifre olurum diyorsunuz da işin niteliği ne
Yani o kişi ile ekip misiniz işiniz farklı mı
Marka benim bir amirim vardı işleri o dağıtır zorları bana paslar zaten o yapar der sonra da benim elimde çok iş görmeyince bu sefer de üstünkörü mü yaptın derdi
Kendisine pratik işler alır onları da masasında günlerce tutardı ama sonuçta benim başka işlerim de vs der geçerdi
Bir üstteki amir olayı belirledi ve işleri ayırdı az muhatap olduk gayet güzel de yıllarca çalıştık
Aynen dediğiniz gibi her yerde var, başka yere geçseniz yine olacak. Hatta kendi iş yerinizi açsanız çalışan öyle olacak (kaytarma açısından yani). Bunun sonu yok, çünkü balık baştan kokar. Yani bu hamili kartlara, tanıdık vasıtasına ciddi cezalar gelmedikçe böyle gidecek. keşke Japonlara benzeyebilsek.bencede herkes isini iyi yapmali. biraz mukemmeliyetciyim de. ovmek icin demiyorum kendimi. isimi yaparken cok eksigimde vardir ama kendime yarattigim stresi anlatmak adına anlatiyorum. yaptigim zaman en iyi sekilde yapmak aliskanlik mi huy mu desem. kendimi maksimumda kullanmaya calisiyorum. ev isinde bile öyleyimdir. yapmam yapmam ama yapinca incik cincik ederek yaparim. is yerinde aman bosver diyemiyorum. vicdanim el vermiyo. bide maasimi haketmeliyim diyorum. kaytardigim zaman vicdanen rahatsiz oluyorum.
beni endiselendiren kaygilandiran durumda yukarda dediginiz gibi heryerde var aslinda bu durumlar. yagmurdan kacarken doluya tutulmaktan korkuyorum ama burda da tahammulum sabrim kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?