Saplantılı Şekilde Aşığım ve Aşamıyorum

Canım benim saplantılı aşk bu yillarda normal. Benim de bir tane vardı 19 yaşından 22 yasima kadar süren. Bu yaşlar aşka aşık olduğumuz yaşlar. Bir de ne yazık ki özgüvenimiz olmuyor. Biri bizi reddedince bunu tipsizim çekici diilim bu yüzden böyle olarak algılıyoruz. Bu inan ki geçecek hatta bu saplantilar da buyume ile beraber azalacak kesinlkle.

Belli ki okuyan yazan hassas duygusal bir tipsin. Sana tavsiyem biraz da spor doğa yürüyüşü hatta belki yoga meditasyon yapmak. Hayata daha pozitif bakıp olayları daha hafife almana yardımcı olur.

İnan herkes reddedilir en karizmatik insanlar dahil buna. Yeter ki hafife almayı yoluna devam edebilmeyi bil. Bu da zamanla olacak.

Offff
Acayip uzun bir yazı olmuş kardişşş

Kendimi kızın yerine çok zorlansam da koymayı başardım.

Ben olsam sana bir daha hiç dönmem çünkü sürekli peşimde olupta geçmişimi hatırlatan birisin

Oysaki o kız tamamen geleceğe odaklanmış

Yani senin olmadığın bir zaman dilimine
Kendine bir iyilik yap ve terapist veya psikolog araştır

Okudum da yani bir paragrafta anlatabileceğin bir şeyi on paragrafta anlatmışsın. İşin özeti, kız sadece senin ilginden hoşlanmış. Bu ilgiyi ona Kahtalı Mıçe de gösterse ondan da hoşlanırmış yani. Senin yaşadığın duygusal bir aşk değil, kusura bakma bildiğin enayilik. O yüzden bu saplantından kurtulmak için psikolojik destek mi alırsın kendi iradenle mi kurtulmaya çalışırsın bilemem ama kendi başına başaramıyorsan iyi bir psikoterapiste başvurup psikolojik destek almanı öneririm bir psikolog olarak.

Yaşıt sayılırız, üye olmanız evet yasak ama belli olmadığı sürece bunu engelleyen herhangi bir yaptırım yok, ben erkeğim demeseydiniz ve cinsiyetleri değiştirip yazsaydınız ona göre yorum alacaktınız, kimse de sen erkek misin diye sormayacaktı.
Anonim olduğu düşüncesiyle internette üye olanın tek yapabildiğinin konu açmak olduğu bir platformda tanınmayacağı ya da yalnızca üye olanların okuyabileceği düşüncesiyle bir şeyler paylaşmak gerçekten takdire şayan.
Okumadım diyenlerin de okuduğundan emin olabilirsiniz ayrıca. Okumadıysa bunu belirtmesi de mantıksız, o ayrı.

Konunuza gelince, erkeğin gizemli ve naif olanı evet kadınlarda ilgi çekici olabiliyor ama üzerimize çok düşüldüğünde, koşulsuz şartsız kabul edildiğimiz bir düzlemde bundan rahatsız oluyoruz. Size Stefan Zweig'dan bir alıntı yapmak istiyordum ancak kitabı bulamadım kitaplığımda. Durgunluğun, sevilmenin yeterli olmadığı, ilişkiyi sürdüren ve heyecanlı tutan şeyin inişler ve çıkışlar olduğuyla alakalıydı. Okuduklarım doğrultusunda biraz soğukkanlı ve kolay heyecanlanmayan, her şeyi olgun karşılayabilen bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Bu günümüzde kadınlarımızın yetiştirilme tarzında zıt duran bir eylem. Henüz kadının birey olarak güçlü olduğunu toplumca kavrayamadık ve erkeğin güçlü olduğunu hissetmek için bunlara bakıyoruz. Bu siz neden öylece dururken başka birini tercih ettiğine verdiğim cevaptı.

Genel olarak duruma gelince, lisede yaşadığım durumlardı engellemeler, bir günde başkasından etkilenen insanlar vesaire. Birinden etkilendiyseniz, bekleyin. Düşünmemeye çalışmayın, düşünmemeye çalışmak düşünmeye sebep olan en önemli sebep. Buraya yazarken ben ne kadar saçmalamışım, durum ne kadar saçma dediğinizi düşünüyorum zaten. Gereken tek şey zaman ve birini unutmak için başkalarını kullanmamak. Zaman ilaç olduğu kadar zehirdir de, bunu nasıl kullanacağınıza siz karar vereceksiniz.

Psikoloğa ihtiyacın var bana kalırsa.

Gelen tepkileri makul görüyorum. Bekliyordum zaten. Dert değil. Ayrıca kimseyi kandırmaya da gerek görmedim. Doğru olsun sonunda yaptırım olsun :d

Evet kadınlarda bunu tecrübe ediyorum. Sadece üç kadından bahsettim ama aslında bu şekilde 3 kadınla daha ayrıldı yollarımız. Hepsi de ben uzak durmaya çalıştıkça yakınlaşmıştı. Ben bu durumun farkındaydım yani tüm bunlar olurken. Yine de gerçek hislerimi gösterdim sonunda çantada keklik görülme riskine rağmen. Anlatmaya çalıştığın şeyi anladım o yüzden. Zweig'dan alıntı yaparak ben de şu durumu anlatmayı denersem ''sonradan bu budalalığı düzeltmeye çabaladım. ama insan bozulan bir saatin çarkını alelacele onarmaya kalkışırsa mekanizmayı hepten bozar. beceriksizliğimin nerede bitip kabahatimin nerede başladığını bunca yıl sonra bile kestiremiyorum. sanırım hiçbir zaman da bilemeyeceğim'' cümleleri tam olarak anlatır. alıntı sabırsız yürek kitabından bu arada. gerçi beceriksizliği açıkladın sanırım.

Durumun absürdlüğünün elbet farkındayım. Dediğin gibi kimseyi kullanmadan zamana bırakarak ilerlemeye çalıştım şimdiye kadar. Unutturabilecek birini de kaybetmiş olabilirim bu yüzden. Teşekkür ederim.

keşke dediğin gibi özet geçmiş olsaydın, gözüm kanadı kardeş.

Okudum okudum
Bir an önce yoluna bak.
Kafanda oluşturduğun kişiye aşıksın.

Zamanla unutursun uzerine cok dusme bu konuda kendini cok dinleme. Kimler kimleri unutuyor yillanmis evlilikler bitiyor. Zamana birak. akisina birak.
Kurs okul aile vs bunlara yogunlas.. Hayat suprizlerle dolu daha cok gencsin kendine zaman ver. Seni onemsemeyen, yalnizca ilgi gostermeni seven o kisiyle de birdaha muhatap olma.

Hepsini okudum:)) hayat kısa... Baskalarına dertlenerek geçmez

Saplantı gibi gelmedi bana.
Ama unutmak tek seçenek gibi duruyor.
Kimler kimleri unutuyor,neler neler unutuluyor....
Bu da unutulur.
Önüne bakmalı.

Kk erkek uye ve 10 sayfa yorum.daha neler gorucez.

Madem burayi takip ediyosun.bizlerin fikirlerini de onemsiyorsun.o zaman o kizdan uzak dur.kadinlar ya da en azindan kendi adima konusayim boyle tiplerden pek hoslanmam.bitti deniyosa yapismanin bi anlami yok.boyle davranmaya devam ederek cok itici oluyosun o kizin gozunde.kendine yeni bi sayfa ac.

Not: Kk yi da lutfen takip etme.bari bizleri burda rahat birakin

KK yı takip etme diyenleri de anlayamıyorum . Kızlar burası hamam değil ya da kızlar tuvaleti vs .
İnternet ortamındasınız . O ziyaretçilerin hepsi kadın değil . Erkekleri bu kadar hor görmeyin . Sitenin kurucusu da erkek o da okuyor burayı

Adam açık açık ben erkeğim derdim var diye yazmış . Kandırmak yerine . Ha yasak evet o ayrı ama Mune gelip gerekeni yapana kadar bir insan gözüyle derdine çözüm bulmak yerine istenmeyen madde gibi davranmak komik oluyor .

Kız ilgi alaka görmek pohpohlanmak istediğinde konuşmuş sizinle. Kendinize bunu yapmayın gencecik insansınız. Karşınıza sizi sevecek ve sizin de çok seveceğiniz biri çıkacaktır. Kız dönmek istese de kabul etmeyin. Daha iyisini bulunca yine gidecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir daha asla bakma profiline ve kesinlikle yazma... o kız seni asla sevmedi ve sevmeyecek! İlgin hoşuna gitti çünkü görmediği biriydin ve heyecan katıyordun hayatına sonra gerçek olma ihtimalin kızı soğuttu, kızın zaten çevresi kalabalık senle konuşurken başkası filan... hiç boşuna umutsuz hayallere kapılma derin ben. Yoluna bak.

Siz o kız için sadece ego okşayacak bir insansınız. Sevgi adına bir şey göremedim ve maalesef şunu söylemeliyim yüz yüze gelene kadar bir problem yokken yüz yüze geldikten sonra işler çığrından çıkıyorsa kız için duygunuz sevginiz solda sıfırmış. Kendinizi kullandırmayın siz böyle üzerine düştükçe o kaçan kısım olacak. Bence önünüze bakın hayat kısa be arkadaşım yaa bizden değerlisi yok şu dünyada bak bahar da geldi kainat yenileniyor, siz de yenilenin tazelerin ve önünüze bakın. Çünkü ilerde bu halinize çok kızacak ve boşuna en güzel cağımı saçma sapan şeylere harcamışım diyeceksiniz.

kazen erkek mi?? hiç bilmiyordum bakk.. ben bayan sandim çoğu bayan olduğu düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…