rezaleti anlamak için yeterli ama nerede oldugunu ve o sapıgın ne kadar ceza aldıgını belırtmek ıcın içeriği paylaştımsadece başlığı okudum...
mıdem kaldırmadı okudum darezaleti anlamak için yeterli ama nerede oldugunu ve o sapıgın ne kadar ceza aldıgını belırtmek ıcın içeriği paylaştım
sızı bu gonderı ıle tıksındırdıgım ıcın ozur dılerım ama bu olaylar dunyada yasanıyor maalesefmıdem kaldırmadı okudum da
ben ters bısey demedım arkadasm habere mıdem bulandı sadecesızı bu gonderı ıle tıksındırdıgım ıcın ozur dılerım ama bu olaylar dunyada yasanıyor maalesef
bende ters bısı anlamadım zaten :)ben ters bısey demedım arkadasm habere mıdem bulandı sadece
bende ters bısı anlamadım zaten :)
rezilllDünya nasıl bir yer olmaya başladı
? anlamadımrezilll
rezıl bır dunya olmaya basladı demek ıstedımm? anlamadım
? anlamadım
evet oyle demek ıstedımm ama kısa yazayım dıye yalnıs anlasıldım galıbaa,hayvanla ılıskı ne demek yaaa bu ınsanlar neden boyle cok degısıklık ıstıyorDünya nasıl bir yer olmaya başladı demişsiniz ya,arkadaşda dünyanın rezil bir halde olduğunu ima etti..
Size karşı söylenmiş birleş değil yani..
ha anladım.Kusuruma bakmayın mesajıma dğrudan rezil yazınca bir şaşırdım.Ve evet haklısınız.Sonumuz hayır olsun..rezıl bır dunya olmaya basladı demek ıstedımm
evet evet öyleymiş.Tekrardan pardon yanlış anlaşılma için...Dünya nasıl bir yer olmaya başladı demişsiniz ya,arkadaşda dünyanın rezil bir halde olduğunu ima etti..
Size karşı söylenmiş birleş değil yani..
evet oyle demek ıstedımm ama kısa yazayım dıye yalnıs anlasıldım galıbaa,hayvanla ılıskı ne demek yaaa bu ınsanlar neden boyle cok degısıklık ıstıyor
evet evet öyleymiş.Tekrardan pardon yanlış anlaşılma için...
teşekkürlerBazen yanlış anlaşılmalar olur sorun değil,onun için yazdım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?