Sapıklığın böylesi! Mağazanın ortasında..

Çok iğrencim değilmi:)

Anam anam çokda yok ama bilmemki:)

Ahahahahaha alın size bi tane daha

gaz mı çıkarıyor o
ya bunlar çok güzel hepsi olsun hepsi
bundan sonra daha iğrenç konular açıcam, yetkili bi insanım sonuçta, yaşasın kötülük
aaaa hayırlı olsun editör olmuşsun
ben şu yukardaki tiksinç ifadeleri bilgisayarıma kaydediyim lazım olacak belli

Abla ben 12 13 yil once lisedeyken hayatimin sokunu yasadim ablamla. Okuldan donuyoruz ustumuzde formalar karsidan karsiya gecmek icin arabanin gecmesini bekliyoruz araba yanimizda durdu adam icinde masturbasyon yapiyo kacar gibi uzaklasmaya basladik araba gitti ilerden dondu yanimizdan gecerken kafasini cikarip camdan "kizlar s.... gordunuz mu " diye bağırdı.

Hayatimin travmasiydi valla pislik serefsiz kucucuk kizlardik ya

Rahmetli iyi adamdı, babalar özellikle kızlarına sahip çıkmalı, çocukların anne kadar Babalarına da ihtiyaçları var çünkü.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Abla ben de kusan smiley istiyorum

İşte bunlar hep erkeklerin aklının belden yukarı çıkmamasından kaynaklanıyor, kafataslarının içindekinin fonksiyonlarını bilmiyorlar, bilenleri tenzih ederim.

Dünya bence fazla cinsel içeriğe maruz kalıyor beyindeki nöronları yanmış artık devre dışı ben nerdeyim diyecek kadar uyarı gitmiyor beyine ürekinliklerini bu gibi fantazilerde kullanıyor

2 tenya solucan fotoğrafı görünce fena oluyorsunuz, birde kusmuk istiyorsunuz

Ayy hatırladım bak fena oldum hele bi meme ucu resmi vardı ki evlerden ırak şu an kusan smileyin ta kendisiyim

Bende bir keresinde okuldan eve dönerken denk geldim sanayi sitesinin karsisindan geciyordum adam dükkanın dışına çıkmış orda yapıyordu baya bi kendime gelemedim.

Hay allah smileyler hareketsiz cikmis
Neyse
Sukur benim basima boyle bi hadise gelmedi.
Artik vajisnismuslardan vajinismus begenirdim

Eklentiler

• image.webp
    440 bayt · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    278 bayt · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    494 bayt · Görüntüleme: 32
  • image.webp
    480 bayt · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…