Yani değil mibundan sonra daha iğrenç konular açıcam, yetkili bi insanım sonuçta, yaşasın kötülük
Aaa chess yesil olmussun. Editör yaziyor, vay canina cok kiskandim simdi yaawbundan sonra daha iğrenç konular açıcam, yetkili bi insanım sonuçta, yaşasın kötülük
Aaa chess yesil olmussun. Editör yaziyor, vay canina cok kiskandim simdi yaaw
Hayirli olsun
Teprikler prenses:)teşekkür ederim canım
Hayırlı olsunteşekkür ederim canım
Bu haber üzerine bu yapıldıysa bence devam etbundan sonra daha iğrenç konular açıcam, yetkili bi insanım sonuçta, yaşasın kötülük
Çok iğrencim değilmi:)
Anam anam çokda yok ama bilmemki:)
Ahahahahaha alın size bi tane daha
aaaa hayırlı olsun editör olmuşsunbundan sonra daha iğrenç konular açıcam, yetkili bi insanım sonuçta, yaşasın kötülük
Yeşillerde pek yakışmış efenim
Abla ben 12 13 yil once lisedeyken hayatimin sokunu yasadim ablamla. Okuldan donuyoruz ustumuzde formalar karsidan karsiya gecmek icin arabanin gecmesini bekliyoruz araba yanimizda durdu adam icinde masturbasyon yapiyo15 yıl önce mi? Avrupa bu konuda bizden geri demekki30 yıl kadar önce evimizin karşısındaki terk edilmiş bina da benzer birşeye şahit oldum, adam gayette aklı başında, orta yaşlarda bir adamdı, babam çifteliyle kovalayınca kendine geldi psikopat
Ah vuramadı ki tuz dolu fişeklerle yanaydı bir tarafları.
Rahmetli iyi adamdı, babalar özellikle kızlarına sahip çıkmalı, çocukların anne kadar Babalarına da ihtiyaçları var çünkü.
Chess keske mujdemi isterim deseydim
İşte bunlar hep erkeklerin aklının belden yukarı çıkmamasından kaynaklanıyor, kafataslarının içindekinin fonksiyonlarını bilmiyorlar, bilenleri tenzih ederim.Abla ben 12 13 yil once lisedeyken hayatimin sokunu yasadim ablamla. Okuldan donuyoruz ustumuzde formalar karsidan karsiya gecmek icin arabanin gecmesini bekliyoruz araba yanimizda durdu adam icinde masturbasyon yapiyokacar gibi uzaklasmaya basladik araba gitti ilerden dondu yanimizdan gecerken kafasini cikarip camdan "kizlar s.... gordunuz mu " diye bağırdı.
Hayatimin travmasiydi valla pislik serefsiz kucucuk kizlardik ya
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Abla ben de kusan smiley istiyorum
2 tenya solucan fotoğrafı görünce fena oluyorsunuz, birde kusmuk istiyorsunuz
bundan sonra daha iğrenç konular açıcam, yetkili bi insanım sonuçta, yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?