• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saphira Meme Estetiği Ameliyatı

saphira_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
162
2
46
Ankara
merhaba arkadaşlar
bi süredir yazamadım foruma, ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun..
ben de sonunda yarın olcam inşallah hala inanamıyorum, sizin ameliyatlarınızı okurken hep kendimi yerinize koyuyordum, umarım ameliyatımı da paylaşırım en kısa zamanda :)
Ankarada oluyorum doktorum Ruşen Kapucu, şekil bozukluğu da var, protez 215-235cc civarı olacak inş daha sonra ayrıntıları anlatırım.
önerilerinizi beklerim kızlar :16:

kızlar dün geldim eve, ağrım çok az oldu, olmak isteyenler hiç korkmasın nolduğunu anlamadan kendimi hastanede odada buldum :)

geçmiş olsun şekerim aramıza hoşgeldin.ameliyatını kime oldun?ve kaç cc takıldı acaba?

çok sağol tatlım, Ankara'da Prof.Dr.Ruşen Kapucu'ya oldum ameliyatımı, kas üstü, 215 cc takıldı... Asimetriklik ve şekil bozukluğu vardı baya zor bi ameliyattı biçok işlem bir arada yapıldı ama şükür ki ağrım olmadı. Fazla büyük takılamazdı bana ben de çok büyük istemedim şekli önemliydi daha tam göremedim ama şekli çok düzgün olmuş. Üstüm zayıf küçük olmadı bunlar mutluyum.
Ankara'da o kadar çok doktorla görüştümki ama çok memnunum iyiki çok araştırmışım.
Doktorunuza güvenince herşeyi ona bırakıyosunuz, çok fazla soru sormadım, dren de takmamış sormamıştım, darısı tüm olmak isteyenlerin başına :16:

çok sağol tatlım, Ankara'da Prof.Dr.Ruşen Kapucu'ya oldum ameliyatımı, kas üstü, 215 cc takıldı... Asimetriklik ve şekil bozukluğu vardı baya zor bi ameliyattı biçok işlem bir arada yapıldı ama şükür ki ağrım olmadı. Fazla büyük takılamazdı bana ben de çok büyük istemedim şekli önemliydi daha tam göremedim ama şekli çok düzgün olmuş. Üstüm zayıf küçük olmadı bunlar mutluyum.
Ankara'da o kadar çok doktorla görüştümki ama çok memnunum iyiki çok araştırmışım.
Doktorunuza güvenince herşeyi ona bırakıyosunuz, çok fazla soru sormadım, dren de takmamış sormamıştım, darısı tüm olmak isteyenlerin başına :16:

tatlım ilk başta çok geçmiş olsun...atlatmşsınn en öenmli kısımı..şimdi iyileşme süreci...peki şuan nasılsın? sargılımı memişlerin..hastanede kalman gerekti mi seninde..bi de bu ameliyat sana ne kadara mal oldu.. öğrenebilirmiyim sakıncaası yoksa

tatlım ilk başta çok geçmiş olsun...atlatmşsınn en öenmli kısımı..şimdi iyileşme süreci...peki şuan nasılsın? sargılımı memişlerin..hastanede kalman gerekti mi seninde..bi de bu ameliyat sana ne kadara mal oldu.. öğrenebilirmiyim sakıncaası yoksa

canım teşekkürler, zor olan kısmı bitti hergün daha iyi olduğumu hissediyorum. kollarımı çok rahat kullanabiliyorum artık.. gayet iyiyim ameliyatım biraz uzun sürdü ama doktorum çok özenle yapmış ağrı kesici bile içmiyorum. şuan bandajlar var sarılı, bir gece kaldım hastanede isteseydim çıkabilirdim ama kalmak istedim nolur nolmaz diye.. ücreti olacagın hastaneye göre değişiyor ayrıntıları özelden gönderiyorum sana

canım teşekkürler, zor olan kısmı bitti hergün daha iyi olduğumu hissediyorum. kollarımı çok rahat kullanabiliyorum artık.. gayet iyiyim ameliyatım biraz uzun sürdü ama doktorum çok özenle yapmış ağrı kesici bile içmiyorum. şuan bandajlar var sarılı, bir gece kaldım hastanede isteseydim çıkabilirdim ama kalmak istedim nolur nolmaz diye.. ücreti olacagın hastaneye göre değişiyor ayrıntıları özelden gönderiyorum sana

iyi ve memnun olmana çok sevindim canım.umarım bende memnun kalırım amliyatımdan.tedirginlik var biraz ister istemez..özelden mesajın içinde ayrıca teşekkür ederim..ben henüz atamıyorum yeteri kadar mesaj yazmamışım :( neysem olsun bi şekilde haberleşiyoruz yine de..

canım çok çok gecmiş olsun...şekillendikçe daha çok seveceksn cicişlerini...:34:sevgiler!!!

iyi ve memnun olmana çok sevindim canım.umarım bende memnun kalırım amliyatımdan.tedirginlik var biraz ister istemez..özelden mesajın içinde ayrıca teşekkür ederim..ben henüz atamıyorum yeteri kadar mesaj yazmamışım :( neysem olsun bi şekilde haberleşiyoruz yine de..

canım sen de yakınlarda mı olacaksın belli mi doktorun. inşallah senin de çok iyi geçer. Tedirginlik çok normal ben biara düşünmekten uyuyamıyodum ama sonra sadece olcak ve bitcek diye düşündüm, ameliyattan çıkınca ilk kurtuldum demişim :9: sen burdan sorabilirsin istediğini :)

canım çok çok gecmiş olsun...şekillendikçe daha çok seveceksn cicişlerini...:34:sevgiler!!!

Aresyacım seni gördüğüme ayrı bi sevindim, bi süredir giremiyodum nete eskilerden kimse kalmamış:) çok teşekkürler, sen artık iyice normale dönmüşsündür heralde canım :16:

canım çok geçmiş olsun.oohhhh ağrılarında geçmiş şimdi tadını çıkarmak kalıyor sana :))) sargıların çıktı mı ne durumdalar?

tatlım sağol sen nasılsın senin de yakınlarda oldu memnun musun? şuan sadece göğüslerin üstünü örtçek şekilde bandajlar var ptesi açılcak ben de dikişlerimi merak ediyorum bakalım :))

canım cok cok geçmiş olsun tatlım..darısı olmayanların başına olsun artık sende bizdensin aramıza hoşgeldin..

canım cok cok geçmiş olsun tatlım..darısı olmayanların başına olsun artık sende bizdensin aramıza hoşgeldin..

hoşbuldum canım:) çok teşekkürler hiç inanamıyodum ama gerçekten oldu bittt :) umarım yaralar da biran önce geçer agustos ta işe başlamam gerekiyor :26:

Back