Bende kullandım uyku yapmadı ama hiiç faydasını göremedim aksine kaka yapması zorlaşmıştı.Metsilde vermiştim zinko rezene fitil bunları doktor vermişti 40.gününden sonra hepsini kestim.Keşke hiç vermeseydim hiç bir fayda olmadığı gibi belki zararı bile olmuştur.Devlet hastanelerindeki doktorlar gaz ialcı isteyen ailelere kızıyorlar gazın ilacımı olur diye çok doğru açıcaksın altını hareket ettireceksin oda debeleniyor o zaman gaz çıkıyor.
Kızlar 40 günlük bir bebeğim var inanılmaz gazlı 2 gün önce Sap Simplex gaz ilacını tavsiye üzerine aldım kullanıyoruz ama gelin görün ki kızım hep uyuyor pek gaz çıkardığı da yok ve kaka yapmıyor eskiden her bezi kakalıydı şimdi 3 -4 gün de bir ıkınmaktan bir hal oldu sürekli ağlıyor ne yapıcam şaşırdım kıçına zeytin yağlı maydonoz çöpü kağıt ateş ölçer derece ne varsa yaptım yapınca dolu dolu çıkarıyor bugün de kaynanam sabunla yaptı çıkardı ama normal de çıkaramıyor...ne yapıcam ben ya kızım hep böyle alışırda kendiliğinden yapmazsa akıl verin kızlar ya ne yapmalıyım ne zaman uykusu kakası düzene girecek...sürekli zır zır ağlıyor çok bunaldım...senağlama
bende önce colinox diye bi damla kullandım sonra nurse harveys kullandım aksine oda çok çıkartıyor diye bıraktım :)))) şimdi bişiy kullanmıyorum benim oğlum günde 4-5 kere dışkılyo dr normal diyo ve büyük insan gibi gaz çıkartıyor gülmekten ölüyos uykudan uyanıyo gaz çıkartıyor dışkılyor bi daha yatıyor
paspalcım istersen nurse harveysi bi dene bitkisel bi şurup kimyon ve derotu yağı içeriyo
canım bende nurse harveys kuulanıyorum doktor verdi yaşına kadar kullanabilirsin dedibende önce colinox diye bi damla kullandım sonra nurse harveys kullandım aksine oda çok çıkartıyor diye bıraktım :)))) şimdi bişiy kullanmıyorum benim oğlum günde 4-5 kere dışkılyo dr normal diyo ve büyük insan gibi gaz çıkartıyor gülmekten ölüyos uykudan uyanıyo gaz çıkartıyor dışkılyor bi daha yatıyor
paspalcım istersen nurse harveysi bi dene bitkisel bi şurup kimyon ve derotu yağı içeriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?