Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sanz dklyorsa mutlaka uzmandan yardm aln...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nzlasm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
264
0
96
İstanbul
Slm arkadaşlar
Benim inanılmaz derecede 3 aydır falan saçlarım dökülüyor, kına mı yakmadım, zeytin yağı, badem yağı, çam terebentinmi sürmedim.. Kısacası ne duyduysam ne gördüysem uyguladım elimden geldiğince.. Hep geçer mevsimseldir dedim ama bir türlü durmak bilmedi. En son artık eczaneye saç dökülmesi için şampuan almaya gittim. Orada şansıma saç uzmanı da varmış. Ben saç dökülmesi için şampuan isteyince , uzman " gelin önce bir saç derinize bakalım, ona göre şampuan verelim" dedi. Saç derime bilgisayarda bir baktı ki, aman Allah'ım.. Harita gibi kepek tabakaları var ve saçımın bir kısmınıda kaplamış halde.. Ama dışarıdan bakıldığında hiç kepek gözükmüyor bende.. Çok şaşırdım.. ve kepek saç dökülmesini %90 etkilermiş.. Ayrıca bu şekilde kepek oluşumu varken hiçbir bakımda işe yaramazmış.. Yani benim bakımlar hep boşa gitmiş...Bana "babe" marka kepek şampuanı ve saç losyonu verdi... Şimdi 1 ay kullanıcam, tekrar kontrole gidicem bakalım... Ama şimdiden saçımın dökülmesinde azalma olduğu farkediliyor.. İnşallah etkisini görürüm... Sonucu sizlere de bildiririm buradan...Görüşmek üzere...

aynen benmde çok dökülüo annem çok şikayetçi benim saçlarım çok uzun yıprandığı için dökülüodur diodum kestircektim hatta ama kıyamıodum da

en iyisi bi uzmanaa göstermek galiba boşuna saçlarımdan olursam çok üzülürüm

Ewet missacım tavsiye ederim, belkide saçlarının zayıflamasının, dökülmesinin başka bir nedeni vardır. En iyisi doğru tedaviyi uygulamak...
Kestirmeninde bi faydası olmadı mesela bana, bende senin gibi düşünmüştüm ama oda olmadı

bende bende valla öyle bi dökülüyorki kel kalacam diye korkuyorum..eskiden saçım o kadar gürdüki şimdi eser yok eski saçlarımdan..bende doktora gitmeyi düşünüyorum...

aman ihmal etme, mutlaka git bir uzmana... bazı eczaneler bile çözüyor artık bu işi, bunun için ayrı bir ücrette istemiyorlar hatta. bende kısmetse 6-7 ay sonra evlenicem, o tarihe kadar saçlarımı iyice bir yoluna sokmam gerekiyor.. 1 ay geçsin bakalım ondan sonra ne kullanmam gerekirse onu kullanıcam artık.. ama artık boşvermek yok, zaten kel kalmanın eşiğinden dönmüş sayılırım :)

mesela ben dermatoloğa gözüktüm kansız çıktım demir eksikliğim olduğu çıktı şuan ilaç kullanıyorum ama yine ısırgan otudur zeytinyağlı sabundur hala savaşıyorum saçlarla

kızlar en dogrusu bi uzmana yada dermotologa gözükmek,saç olusumu ne yazıkkı çok uzun zamanda olan bişey,yaptıracagınız testler sorunun kaynagına inmenize yardımcı olacak.sorunun sebebini bilmezseniz çözümü bulamazsınız.saç dökülmesi gerek mevsimsel gerek hormonlarla alakalı yada kandaki demir eksiginden önemli olan erkek tipi dökülme olmasın yani hormonal çünkü bunun tedavisi daha zor saç dökülmesi neredeyse çok normal hale geldi buda yedigimiz içtigimiz ve hava kirliliginin verdigi zararlar ama ne olursa olsun önce uzman zeytın yagı ısırgan otu vs bunlar mevsimsel zararlar için peki ya kanınızda bi sorun varsa yada hormonlarda bunu ancak bi uzman size anlatabilir aktar degil

katılıyorum canım bende dermatoloğa gittim ama ilaçlar kullanıyorum maalesef dıştan da bakım yapıyorum içtende gıdalarımı ilaçlarımı alıyorum hala dökülüyor.zamana dayalı herelde ama saçlarım seyreldi

kızlar, ben cilt doktoruna da gittim zamanında. verdiği setler önerdiği yağlar hiç işe yaramadı. bi dolu para verdim boşa.
sonra eczaneye gittim. saçında kepek var dedi. meğer o kadr çok şey kullanmışım ki yağdır bi de üstüne boya olunca kepek yapmış dibinde. böyle pamuk pamuk gözüküyodu kepekler saçımın dibinde. bisürü şampuan losyon aldım. kullandıkça kontrole gittim. azalıyodu giderek kepekler. ama benim aşırı derecede saçım döküldü. bi losyon vardı haftada bir yapılan. ne zaman onu yapsam saçım zaten az, bi tomar saç gidiyodu. kadın devam et dedi. saçım kalmayaacktı neredeyse kafamda. bıraktım ben de. şimdi hem kepeğim var hem de dökülmem

kısacası hiç bi işe yaramıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…