şantaj...

kızlar topik karışmış ama burda adli dava konusu olması gereken bi taciz olayı var. konuya dönelim bence.
aramızda hukukçu,polis vs olan yok mu?
bildiğiniz psikolojik taciz bu, arkadaş hatalı ya da değil. o adamın haddini bildirmesi için faydalı olacak bi çözüm bulmalı.

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. kimse kimseye şantaj yapamaz hakkı yok. Adamı bir şikayet etse, o herif korkar zaten. Hiçbir şey yapamaz.

Derinss,
yazdıklarınızın hepsini okudum ,kendi düşüncelerinizi karşıt fikirlerinizi vb. bissürü şey yazmışsınız ,ama anlamadığım siz şimdi konu sahibi arkadaşın ne yapmasını öneriyosunuz nedir yani?konu fake değilse eğer öyle ya da böyle bi akıl danışıyor,siz de yaptığının yanlışlığını söyleyip durmuşsunuz evet yanlış ama napsın yani ne öneriosunuz anlayamadım

Önemi şu, Konuyu açan kadın, kendini geliştirmiş olsaydı bu duruma düşmezdi. Şantaj yapan kişiyi şikayet etmeliydi. Adam kesinlikle cezalandırılırdı. Şantaj suçtur. Yaa okumamış cahil insan bile hakkını arıyor. Hakkını arasın.. Yoksa bana ne kimden.. ben örnek olsun diye yazıyorum. kimseyi aşağılamak amacında değilim.. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Sayın bayan, dünyanın dört bir yanında, değil sadece dinleyici olarak "konferans"lara katılan, konferans veren kadınlar bile yeri geliyor dayak yiyebiliyor. Farkındalık sizi kötülüklerden korumaya yetmez. Bazen çok bilgili olmak bile başlı başına bir sorun halini alıyor. Alternatifleri ve olasılıkları düşünmekten hakkınızı aramaya vakit bulamazsınız. Eğer hakkınızı aramak en kötü sonucu doğuracaksa, susup beklemeyi tercih edersiniz. Bahsettiğiniz kadar teorik yaşadığınıza inanmıyorum. O yüzden "gövde gösterisi" olarak tanımladım. burada tartışılması gereken korkmanın ya da cesur olup hakkını aramanın ne kazandırıp ne kaybettireceği. Siz ise alakasız kavramlarla konuyu çorba edip duruyorsunuz farkında mısınız?

ne kadarda kolay tanrı rolüne soyunuyoruz
kocasını haketmiyor falan filan
kimin neyi hakettiğine veya haketmediğine biz karar veremeyiz

birde o kadar öneride bulunduk hiçbirini yapmıyor biz ne yapalım :))
yahu 2 satır yazdık diye söylediklerimizi harfiyen uygulamasını nasıl bekliyoruz
nasıl kendimizi bu derece önemli görebiliyoruz hayret
belki kendi durumuna göre ölçüyor biçiyor
bir fikri uygun bulduysa onu düşünüp taşınıp olgunlaştırıyor

insan olarak bizim ortak geçmişimizle büyüyen yetişen bir insan hatta bir kadın
nasıl eşine söylemiyor diye suçlayabiliyor
kız çocuğunun aklı ermeye başladığında
en basitinden çoğu anne çocuk tuvalete giderken bile aman kızım temizlenirken dikkat et diyor
işte bu derece belki daha fazla bir yükle büyüyor kadın
tabiki keşke söylese ama sonuçları
ama siz diyorsunuzki evlenmeden önce başkasıyla birlikte olduysa madem sonuçlarına katlansın
peki bizim toplumumuzda bu sonuçlar ne kadar hakkaniyetli

bir de aa ben asla yapmam
iyide arkadaşım sana sen yaparmısın diye soran oldumu
kendimizi yüceltirken başkasını yerin dibine sokmak ne kadar ahlaklı bir davranış acaba

Derinss,
yazdıklarınızın hepsini okudum ,kendi düşüncelerinizi karşıt fikirlerinizi vb. bissürü şey yazmışsınız ,ama anlamadığım siz şimdi konu sahibi arkadaşın ne yapmasını öneriyosunuz nedir yani?konu fake değilse eğer öyle ya da böyle bi akıl danışıyor,siz de yaptığının yanlışlığını söyleyip durmuşsunuz evet yanlış ama napsın yani ne öneriosunuz anlayamadım

Bana gerek kalmadan benden çok önce birçok seçenek sunulmuş.
İşten ayrılamam cıks..
Hukuksak yollara başvuramam,cıks
Kocama söyleyemem ,cıks
Patronla yüzleşemem,cıks

Sorunuzu bana değil konu sahibine sorun lütfen..

Back
X