• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanssızlıklardan nasıl kurtuldunuz?

magnolia99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2018
37
12
3
28
bazıları burada gelip hayat dersi versin ibretlik konuşma yapsın diye sormuyorum. şansa o kadar açım ki. etrafımdaki insanlara şans getirirken şanssızlığı hep ben yaşıyorum. daha bugün grup halinde yaptığımız bir ödevde, hepimizin yanlışları eksikleri ve hataları aynıyken ben onlardan daha düşük puan aldım. hem de ufak bir fark değil. soruyorum inceliyorum yaptığımız hatalar hep aynı. ama nedense aldığım puan onlardan daha düşük. bir grupta hep en şanssız olan kişi benim. allah aşkına söyleyin nasıl şans kazanırım? siz şanssızlıklardan kurtulmak için neler yaptınız?

Hmm sanssizligi haksizliktan ayirmak lazim once. Kaderci olmayin, hakkinizi savunun. Sansinizin donmesini beklemekten daha cok faydasi olur size.

Haha bende oyleyimdir ya doktora giderim sira bana gelince doktorun isi cikar :110: markete giderim ekmek biter.. yemege otururum yemek biter.. artik bunlara sadecw gülüyorum esprisini yapiyorum:KK59: sende takma bence..

Hmm sanssizligi haksizliktan ayirmak lazim once. Kaderci olmayin, hakkinizi savunun. Sansinizin donmesini beklemekten daha cok faydasi olur size.
hocaya mail attım ama hocadan otomatik mail geldi, ayın 8ine kadar tatilde olacağı için maillere 8inde bakacakmış. ya yemin ederim sinirden çatlayacağım. böyle haksızlık görmedim. o kadar da uğraştım ödeve.

Haha bende oyleyimdir ya doktora giderim sira bana gelince doktorun isi cikar :110: markete giderim ekmek biter.. yemege otururum yemek biter.. artik bunlara sadecw gülüyorum esprisini yapiyorum:KK59: sende takma bence..
Ben benzinlikte benzini bitirdim ya geçen gün. Şanssızlığın nirvanası bence bu :halay:

Şansızlığı yenmek diye bir şey yok.
Bazıları sadece şanslı oluyor bazısı tırmalamak zorunda kalıyor. Bütün olay bu.
Elinden geleni yapmaktan başka çare yok hayat bundan ibaret.

Ah keşke kurtulsak.İnsan kabul ediyo bi süre sonra bence .

Öncelikle çok şanslı biri olduğunuza kendinizi inandırın. Sonra işlerin yoluna girmeye başladığını göreceksiniz. Sürekli kendinize şanslı olduğunuzu söyleyin. Bir de her şey göründüğü gibi değildir, sizin şanssızlık olarak gördüğünüz şey beklemediğiniz bir fayda ortaya çıkarabilir

Back