Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
manyak ötesi çok şanslıyımdır :))
hatta eşim bana popondan sans damlıo der hehehehe...
mesela mp3üm yoktu benım ve fiyat olarakta pahalı geldi alamadım aradan 2 hafta gecti babama bankadan mp3 hediye etmısler babamda kullanamamıs bana dedi bende havada kaptımmm.. tabıı babamın benım mp3e ihtiyacım oldgunu bılmıyordu..
evime cam sürahi alcaktım ama modellerini beyenmıyordum beyendıklerımınde pahalıydı sahsen :)) arkadasımda bana memleketinden gelırken içinden gelmıs cam surahı almıs .. çok mutlu oldummm .. tabıkı yıne onunda haberı yoktu..
bunun gibi seyler benım evımdekı %70 esya hediyedir zaten ,ihtiyacım oldugu anda veya ihtiyacım olmadanda hediye gelir..
bazende sanslarımı geri tepmısımdır hep.. mesela şekerspor,eczacıların voleybol takımından teklif glmesine ragmn reddettim , iş teklifleri geldi reddettim.. kabul etseydım evlenmek yerıne suan çok daha iyi yerlerde olabılırdım ama Aşkımı nerde bulurdum bılmem :)
son olarak farmvilledeki sihirli kutudan 1 FV kazandım acep benım gibi kazanan varmı merak ettım ?
bundan oncesınde aşkımı mars ettım tavlada halbukısı ben oynamayı unutmustum 2yıldan berı oynamıyordum :):)
maşallah cnm allah şansını eksik etmesin çok şükür ben de şanslı oldugumu düşünüyorum.. yerimseniben
bunun tek sebebini de arastırmadaki şu 2 ipucunda buluyorum
1.içsel sezgilerinizi dinleyin,normalde doğru çıkarlar: KEsnlkle katılıyorum 6. hissime göre 4 şeyden birini seçsem istediğimi seçmiş olurum bu da sezgilerimin sansına baglarım
2.hergün bir kaç dakikanızı iyi giden şeyleri hatırlayarak geçirin: Neredeyse geçmişi anmadığım güzel anılarımı düşünmediğim gün yoktur biraz da pozitif düşünüp güne iyi başlarım güzel şeyler olcgnı düşünürüm bunun da etkisi var.. yanımda cok sanssızım bahtsızım diyen bi kız arkadasım var her dakka bi olmsuzluktan bahsetmese olmaz yani o da ciddi anlamda sanssız
Bişey söylerim keşke şöyle olsa diye olunca Bana ne ballısın der durur hiç maşallah demez sansımın gitmesinden korkuyorum anacım
hemen nazara karşı felak nas surelerini okurum kendimi onun gözünden korumaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
Şanslı olmanın tüm sırrı olumlu dusunmekten ve iç sezgilerini dinlemekten geçio kızlar a.s.