Sansiro

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
a.s.a.s. kızlar ben 1 senedir sansiro k 42 kullanıyordum ama artık sıkıldım bu kokudan ve beyenmemeye başladım.bana önerebileceginiz şöle misler gibin kokan hafif güzel bi sansiro varmı.yardımlarınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

k 42 Hot couture sanırım. Benim sevdiğim hafif ama baharatlı bir kokudur. Ne tarz bir koku arıyorsun. Hafif ağır? baharat çiçek meyve..???

CANDY var ama numarası kaç bilmiyorum. kesinlikle denemeni isterim. hem çok kalıcı, hem çok tatlı bi koku.

sansiro açık parfüm galiba açık parfümü hiç tavsiye etmem onun yerine orjinal kapaklı emitasyon kokular var örn cacharel nova, amor amor,jador hafif ve sevdiğim kokular arasında

k 42 Hot couture sanırım. Benim sevdiğim hafif ama baharatlı bir kokudur. Ne tarz bir koku arıyorsun. Hafif ağır? baharat çiçek meyve..???

canım şöle misler gibi çiçek olabilir aslında güzel olsun ne olursa olsun sen neyi önerirsin

212 femme pembe selpak var ya aynı ona benzetiyorum kokusunu ne gün sıktıysam soruyorlar müthiş kalıcı bir de.

Sansironun koku listesine baktım. Beğendiklerimi yazı yorum ancak biraz fazla oldu.

Çiçek kokuları: Eden, jadore, miracle, boss woman, romance, ultraviolet, very irresistible, envy me, lacoste, boss intense, chance, touch of pink, armani code

Çiçek, baharat kokuları: burberrys, sensi, alien

Tatlı ve çiçeksi: She, hypnose

Ferah çiçek kokuları: bulgari, 212, aqua gio, noa, light blue

Meyve: euphoria(Nar), ralph(elma),

benim bildiğim ve beğendiğim kokular bunlar. Bunların hepsi beğenilen hoş kokular. Herkes tarafından beğenilen bir koku olsun dersen "chance" ve "she" en beğenilen kokulardandır. hypnose, alien ve jadore diğerlerine göre biraz daha ağıdır.

arkadaşım ben avonun ıncandessence ismindeki parfümünü kullanıyorum kokusu süper,onun üstüne hiç 1ni tanımıyorum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…