• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sansiro açık parfüm

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
arkadaşlar sansiro açık parfüm kullanan oldumu kullandısanız hangi kokuları güzel kodlarını yazabilirmisiniz
veya hangileri kötü:32::1:

ben kolonyasını kullanmıştım.rengi mor.onun kokusu çok güzel ve kalıcı.kod numarası var mı bilmiyorum.bide pembe olanın kokusu güzel.tavsiye ederim?:16:

anlaşılan kimse bu markanın parfümlerini kullanmamıış yok mu kimse?:15::17::87:

ben kullanıyorum
açık parfümle alakalı bi yerde yazmıştım uzun uzun
d&p gibi ağır yağlı değil bergello gibi alkollü değil demiştim süper
orjinalleri dışarı çıkarken sansiroyu da evde bol bol boca ediyorum üstüme
lady milionu çok güzel taklit etmişlerdi
çok kullandım aklımda yokki
escadanın sexi grafitisi çok güzeldi
bi de adını unuttum tropikal çiçekli dedi gene escadanındı o da süperdi
valla birebir en yakın kokular burdaydı
geçen meraktan çok duyuyorum hipnotic poison sıktım bileğime iki gün çıkmadı
ama bana göre çok ağır. yalnız arkadaşımda vardı orjinali gene aynısını yapmışlar
valla bence sen git onlar sana verir güzel bişeyler
ama escadanın sexi grafitisi ve dkny be delicius yeşil tam yaz kokusu
kolay gelsin

Son düzenleme:
ben kullanıyorum
açık parfümle alakalı bi yerde yazmıştım uzun uzun
d&p gibi ağır yağlı değil bergello gibi alkollü değil demiştim süper
orjinalleri dışarı çıkarken sansiroyu da evde bol bol boca ediyorum üstüme
lady milionu çok güzel taklit etmişlerdi
çok kullandım aklımda yokki
escadanın sexi grafitisi çok güzeldi
bi de adını unuttum tropikal çiçekli dedi gene escadanındı o da süperdi
valla birebir en yakın kokular burdaydı
geçen meraktan çok duyuyorum hipnotic poison sıktım bileğime iki gün çıkmadı
ama bana göre çok ağır. yalnız arkadaşımda vardı orjinali gene aynısını yapmışlar
valla bence sen git onlar sana verir güzel bişeyler
ama escadanın sexi grafitisi ve dkny be delicius yeşil tam yaz kokusu
kolay gelsin

teşekkür ederim arkadaşım bakalım bir iki gün içinde alıcam paylaşırım sizinle

arkadaşlar sansironun gucci rush ve hypnotic poison ikiside çokkkkkkkkkk kötüydü asla tavsiye etmem hele hypnotic poison acayip anason kokuyordu ama burberry weekend güzel onu beğendim sizin tavsiye edebİleceğiniz güzel kokular varmı?

ben sansirodan sensi armaniyi ve armani she'yi kullandım.kalıcı ve güzel kokular...

tek kelime ile poem lancome'un orjinal parfümüde sansironun çakmasıda...
ancak senelerdir poem kullanan anlar çakma olduğunu. aşığım poem 'e :D

arkadaşlar sansiro açık parfüm kullanan oldumu kullandısanız hangi kokuları güzel kodlarını yazabilirmisiniz
veya hangileri kötü:32::1:

ah ah:1: yaramı deştin sansiro k 79 sıktığım zaman herkesın sorduğu arkadaşlarıımın bile aynısından aldığı bi parfüm..fiyatı da çok uygun bayılıyorum yaa ama artık bulamıyorum bu kodu :50:zaten en çok satanlardanmış şiddetle tawsiye ederim:64:

hipnotic poison başta ağır ama sonradan harika birşeye dönüşüyor birde Hipnose bayılıyorum..

ah ah:1: yaramı deştin sansiro k 79 sıktığım zaman herkesın sorduğu arkadaşlarıımın bile aynısından aldığı bi parfüm..fiyatı da çok uygun bayılıyorum yaa ama artık bulamıyorum bu kodu :50:zaten en çok satanlardanmış şiddetle tawsiye ederim:64:

internetten baktım.k79 chanel change mış. başka markalarda bulabilirsin. güzel bir parfüm kullanmıştım.ama sanki biraz ekşimsi...

ben bugün ck euphoria yı aldım. çok güzel ve çok kalıcı hala bileğimde kokusu. ben normalde açık parfüm alıcağım zamann dp alırım ama bugün sansiro deneyeyim dedim. kokuları kesinlikle dp den daha güzel. dp hem yağlı hem de ilk sıktığımda çok ağır oluyor. bu çok hoş kokuyor. ve hypnotic poison u kesinlikle daha güzel. escada sexy graffitiyi de almayı düşünüyorum.

Back