- 21 Temmuz 2009
- 423
- 12
daha yenı ılk korunmasız ayımız ben 21 marttan sonra yanı1 nısanda basladım e sımdı kısmet ınsallahhh bugune oldu. agrı ıse pazartesı ıs yerındeyım. bırden bır karın agrısı ve kasık agrısı karısımı sıddetlı bır agrı hıssettım ve mıgdem bulnıyordu ıkı buklum yere oturdumm ancak agrı gecıyordu bır ara dusucem sandım.oturunca agrı gecıyor kalkınca devam edıyordu hatta ıs yerındkeıler karnıma sıcak kompress koydular kımse hamıle oldugumu duusnmuyordu cunku:)))) ama nafıleee agrım dınmedı ve benım ıl tepkım su: galıba ben dusuk yapıyorum. 2 de bır lavaboya gıtmekten bır hal oldum. sonra hemen kadın doguma gıttım zaten hastanede calısyorum. tahlık vermek orunda kaldım kı apandısıtten suphelendım. degerım yuksek cıkınca anladım kı yerlesme agrısıı:))
şimdi dahade sevindim hem senin hem kendi adıma bendede var ağrı adetim 21-22 nisan gibi gelcek (gelmesin istemiyorum) sadece kasık ağrım var bide hafif gaz ama sadece bağırsaklara bağlı bişeyde olabilir ne bilim çok merak ediyorum nasıl beklenir 5 gün sabir diliyorum allahtan ve bebiş :)) 20si evlilik yıldönümüm çok güzel bir hediye olur olursa