- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- Konu Sahibi kirgincicekler
hanimlar bir kizim var henuz 5 aylik.birşeyi cok merak ediyorum.ailede ikiz sadece teyzemde var.başka hickimsede yok acaba ikiz gebelik şansim varmidir? ikizlerim olsun cok istiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında doktor kontrolünde klomen gibi bi ilaç kullansaniz çoğul gebelik ihtimaliniz yüksek olur :) çünkü klomen 1 ayda çoğu kadında 1den fazla yumurta oluşmasını sağlıyor. tabi sonrası Rabbimin takdirihanimlar bir kizim var henuz 5 aylik.birşeyi cok merak ediyorum.ailede ikiz sadece teyzemde var.başka hickimsede yok acaba ikiz gebelik şansim varmidir? ikizlerim olsun cok istiyorum :)
gecen sene klomen kullanmiştim hamilelik icin 3 yumurta oluştu ama sadece 1i dollendiaslında doktor kontrolünde klomen gibi bi ilaç kullansaniz çoğul gebelik ihtimaliniz yüksek olur :) çünkü klomen 1 ayda çoğu kadında 1den fazla yumurta oluşmasını sağlıyor. tabi sonrası Rabbimin takdiri
kiz kuzenim yok canim.benimde iki ablam var onlardada yok.sizin ailedü ne cok ikiz varmiş boyle :) ne kadar guzel keşke benimde olsa eşimde cok istiyo :)merhaba :) bizim ailede ikizler çok olduğu için bugün e kadar öğrendiğim bilgileri paylaşmak istedim.ama ne kadarı doğrudur bilmiyorum.
kiz gebelik anneden kıza geçiyormuş diye duydum hep.yani kuzeninizde olma ihtimali çok yüksek.bunun en iyi örneği bizim ailede var sanırım :)
benim anneannem ikiz(2 kız) ,annem ikiz(1 kız 1 erkek) ve kardeşlerim ikiz(2 erkek) kardeşlerimin ikisi de erkek,ben kız olduğum için ikiz doğurma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söylüyor herkes ,ama ben ikiz olmadığım için olmayadabilir.
anneannemlerde sadece o ikiz doğurmuş..annemlerde de sadece annem ikiz doğurdu.şuan a kadar kuzenlerimden çoğul gebelik yaşayan olmadı
yok henuz degil cnm 2-3 sene sonra kuzum daha cok kucuk anne sutu aliyor bide yazik gunah yavruma.buyusun birazcik:)Aminn.. allah gonlünüze gore versin insallah :) yine yine deneyin olur moluur kimbilir Allahtan baska..
kiz kuzenim yok canim.benimde iki ablam var onlardada yok.sizin ailedü ne cok ikiz varmiş boyle :) ne kadar guzel keşke benimde olsa eşimde cok istiyo :)
Bende merional kullandım hamile kaldım :) ilk test yaptık b hcg 29 çıktı bir gün sone tekrar gittik 62 çıktı şimdi meraktan patlıyorum acaba ikiz mi diye :)aslında doktor kontrolünde klomen gibi bi ilaç kullansaniz çoğul gebelik ihtimaliniz yüksek olur :) çünkü klomen 1 ayda çoğu kadında 1den fazla yumurta oluşmasını sağlıyor. tabi sonrası Rabbimin takdiri
Allah gönlüne göre versin :) sanirim ikiz olup olmadığı 7. hafta filan belli oluyormus. tatlı bir heyecan. Rabbim bana da yaşamayı bu ay nasip eder insallah :)Bende merional kullandım hamile kaldım :) ilk test yaptık b hcg 29 çıktı bir gün sone tekrar gittik 62 çıktı şimdi meraktan patlıyorum acaba ikiz mi diye :)
klomen i ilk defa duydum :) benim eşim ikiz eşi . ben de ikiz çocuklarım olsun istiyorum. ikiz doğurma şansım nedir hiç bilmiyorum.evet klomen baya bir yumurta buyutuyor hayirlisi inşallah)