Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şansımız Eylül Olsun Bebeklerimiz Sağlıkla Doğsun 2012
- Konu Sahibi PeriLous
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
hayırlı olsun ozmnnn bu topiğimizdeee benım agustos amaaa takılırım burdaaa da ordada :)
2 topicte bizim canım ha orada ha burada farketmez hiç biliyosun bu topici yalnızca liste mevzusu için açtım :)
- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
2 topicte bizim canım ha orada ha burada farketmez hiç biliyosun bu topici yalnızca liste mevzusu için açtım :)
tabıkı canım fark etmez evet biliyorummm:)
- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
kuzu benide yaz o halde biliyosun bat 2 eylül
yazdım canım bende kendimi peşin peşin eklesem mi acaba
- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
yazdım canım bende kendimi peşin peşin eklesem mi acaba
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım bugün eklemezsem 6 gün sonra ekleyeceğim
- 22 Mayıs 2012
- 1.171
- 4
- 88
canım bugün eklemezsem 6 gün sonra ekleyeceğim
ne biliosunnnnn
- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
ne biliosunnnnn
hiç hamile olduğuma dair bir belirti yokki
- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
hayırlı uğurlu olsun topiğimizzz geçen ay olmadı inşallah bu aya:))
inşallah canım
inşallah eylüle kalmadan herkes hamile kalır eylüle kalanlarda inşallah eylülde muradına erer
hiç hamile olduğuma dair bir belirti yokki
neden bu kadar umutsuzsun ya. benimde adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarımda ben bile demiyorum böyle
- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
neden bu kadar umutsuzsun ya. benimde adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarımda ben bile demiyorum böyle
canım umutsuzluktan ziyade gerçekçi davranmaya çalışıyorum kendimi heveslendirip adeti görürsem daha çok üzülürüm hem şimdi üzülmüyorum da iyiyim valla : )
- 18 Temmuz 2012
- 1.371
- 517
- 363
beende agustos topiğindeyim canım buraya benide eklermisin 3 eylül olarak
- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
ekledim canımbeende agustos topiğindeyim canım buraya benide eklermisin 3 eylül olarak
inşallah katılmazsın canım hamişsindir sohbete hep gel ama :)Kardeş topik eylül topiği
ben de bugün yarın size katılabilirim
sağol canım benim sende hamişsindir inşallaaaahpericim topiğin hayırlı uğurlu olsun :)
bat a 2 gün kaldı ne adet ne de hamilelik belirtisi yok. büyük ihtimal buraya transfer olacağım. kaldığımız yerden devam ederiz artık.
Elül sayılırım bende .bat 29 ağustos gerçi tam o sırada tatilde tur da olacağım inşallah bakalım nasip kısmet tatil de öğrenirmişim birde :):)
canım inşallah sende hamişsindir Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah
cnm bnm topiğin hayırlı uğurlu olsun ağustos ayından gelen arkaşlarım dilerim eylül ayında burda müjdeli haberler verirsiniz..
benm 31 ağustos ama blyrm hamiş olmaycğmı :)) hayırlısı olsunda..
ben ağustos topiğindeyim ve orda kalacağımı söylemişdim aylardan aralık olsada orda kalacğmıza söz vermşdm arkdşlarmda o nedenle yazdırmyrm adımı canm yanlış anlamaa..
rabbim herkesin gönlüne göre versin...
benm 31 ağustos ama blyrm hamiş olmaycğmı :)) hayırlısı olsunda..
ben ağustos topiğindeyim ve orda kalacağımı söylemişdim aylardan aralık olsada orda kalacğmıza söz vermşdm arkdşlarmda o nedenle yazdırmyrm adımı canm yanlış anlamaa..
rabbim herkesin gönlüne göre versin...