Şanlıurfalılar kimse yok mu,biz de buluşalim nerdesiniz?

fato_memo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
15
0
86
Şanlıurfa
ŞANLIURFALILAR NERDESİNİZ GELİN BİZDE BURDA TANIŞALIM HEP BERABER GÖRÜŞELİM OLMAZMI kaydirigubbakcemile5 kayd:içelim:irigubbakcemile5

benim eviim haşimiyede iş yerimde vali konağında karaköprüye yakın işyerim yani urfa okadrad büyük de ğil kolay buluruz birbirimizi :))

bende gelmek isterim urfa buluşmasın ama çiğköftede olacak ha yoksa gelmem..kendim adanadayım şahsen:)

Seneler önce Şehitlik mahallesinde çamlık apartmanında oturmuştuk..

Konuyla alakası yok ama söylemek istedim kimbilir nasıl oralar şimdi? İlkokulu da Cengiz topelde okumuştum..

size iyi buluşmalar..

ben urfalı değilim ama mart nisan gibi oraya gelmeyi planlıyorum. ama urfada hiç arkadaşım yok tavsiye edeceğiniz yerler var mı? nerelere gidilir nerelerde kalınır şimdiden sabırsızlanıyorum çünkü urfayı çok merak ediyorum

bende urfalıyım ama istanbulda oturuyorum orda olsaydım hiçç kaçırmazdı yaaa:dance:

evet arkadaşlar uzun aradan sonra geldi aa ne güzel benden başkada urfalı varmış ayarlayalım buluşalım çok güzel olur bence

ne güzel olu buluşsak bizde kendi resimlerimizi koyardık hele bir toplanalım bakalım birbirimizi tanıyalım oh ne güzel olu kaydirigubbakcemile5r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…