- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.314
- 133
Merhaba hanımlar, bir süredir bu siteyi okuyorum, hem yalnızlığımı gideriyorum diyebilirim hem de faydalı bilgiler öğreniyorum. Sorunum belki çok basit ama artık içinden çıkılmaz bir hal aldı. 2014 mayıs ayında Ankara'dan Şanlıurfa'ya gelin geldim, eşim buralı ama asıl sebep işinin burada olması ve daha da acısı kısa bir süreliğine diyerek beni buraya getirmiş olması. Neredeyse iki sene olacak ama geri Ank'ya dönmeyi düşünmüyor, başka bir şehir olabilir ama ne zaman ben de bilmiyorum diyor ( düğün borcumuz bitene kadar buradayız diyor ) . Takdir edersiniz ki bu mesele evimde kavga konusu, bu yüzden bebeği bile ertelemiştim çünkü burada doğurmak istemiyorum ama onun baskısı galip gelecek sanırım çünkü çok istiyor. Bense burada 1 gün dahi durmak istemiyorum, ne gezilip eğlenecek bir yer var, çalışmayı çok istedim çalışan kadınlara alışık değil bu şehir hele de dışarıdan gelmişsin rahatsız eden çok olur dediler, tamamen bir erkek şehri, hiç arkadaşım yok zaten. Evlenmeden önce bu konular konuşuldu, biliyordu benim burada yapamayacağımı, çok zorlandığımın farkında ve o da üzülüyor. İnanılmaz bir kültür farkı var çünkü. Geldiğimden beri depresyondayım, eski halimle aramda dağlar kadar fark var, içime kapandım, asosyal oldum, hayatımın fedakarlığını yaptım ama çok pişmanım