Lazer Epilasyon şanlıurfada lazer yaptıranlar nereye gıttınız?

Arkadaslar yeterli bilgi verirmisiniz fiyatlari nedir bitiren oldumu memnun kaldiniz mi

Bende urfada karakoprudeki Bella Plast a gidiyorum 1 yil gittim faydasını görmedim bildiğiniz guzel yer varsa oraya başlıyacak

Bende urfada karakoprudeki Bella Plast a gidiyorum 1 yil gittim faydasını görmedim bildiğiniz guzel yer varsa oraya başlıyacak

Canım ben 2 ay oldu cosmoser e gidiyorum Bahçelievler’de çok memnunum hem fiyatları da uygun tavsiye ederim.. epilasyon ve cilt yenileme yaptırdım tüylerden 2. seansta çok ciddi azalma oldu tüylerim de sarardı ve daha 1. seansta olduğum dermapen ile güneş ve sivilce izlerini de olumlu görüyorum. Bi kaç seans sonra sonucu tekrar paylaşırım

Canim cevap gelmeyince aris istanbulu cok övdüler oraya başladım ama hamilelik düşündüğüm icin sadece yüze gitmeye karar verdim

Arkadaslar ben dun nurhayat a gittim. Gerçekten vasat bir yer. Doktor bakmıyor yanında çalışan kizlar bakiyor. Herkese 10 dk arayla randevu veriliyor ve sizden sonra olan kisi sizden once seansa giriyor kalabalik oldugu için ustun koru islem yapılıyor. Yanlış bilgilendirme yapılıyor. Bana İğneli de yapikilacakti sozde meğerse İğneli epilasyon ayda birgün yapılıyormus o da denk gelirse. Kesinlikle gitmeyin ben hic memnun kalmadim. Baska yerler varsa onerir misiniz

bence cosmoser e gitmelisin. 3. seansa girdim çok olumlu sonuç aldım. hem kurumsal hem de işini ciddi yapan firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…