- 15 Ocak 2016
- 6
- 0
- 1
- 37
2 seans alex sonra ipl yapiolar. IPL IYI DEIL DIYE BILIOMnur hayatla görüşmeye gittim inanılmaz kalabalık
ve epilasyonu doktor yapmıyor yanında çalışan kızlar yapıyor ne anladım bu işten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 seans alex sonra ipl yapiolar. IPL IYI DEIL DIYE BILIOMnur hayatla görüşmeye gittim inanılmaz kalabalık
ve epilasyonu doktor yapmıyor yanında çalışan kızlar yapıyor ne anladım bu işten
ben bugün başka yerde başladım2 seans alex sonra ipl yapiolar. IPL IYI DEIL DIYE BILIOM
Bende urfada karakoprudeki Bella Plast a gidiyorum 1 yil gittim faydasını görmedim bildiğiniz guzel yer varsa oraya başlıyacak
Bende cosmoser e gittim çok memnun kaldım. İlgi alaka ve hijyenik ortam şiddetle tavsiye ederimBende urfada karakoprudeki Bella Plast a gidiyorum 1 yil gittim faydasını görmedim bildiğiniz guzel yer varsa oraya başlıyacak
Canim cevap gelmeyince aris istanbulu cok övdüler oraya başladım ama hamilelik düşündüğüm icin sadece yüze gitmeye karar verdimCanım ben 2 ay oldu cosmoser e gidiyorum Bahçelievler’de çok memnunum hem fiyatları da uygun tavsiye ederim.. epilasyon ve cilt yenileme yaptırdım tüylerden 2. seansta çok ciddi azalma oldu tüylerim de sarardı ve daha 1. seansta olduğum dermapen ile güneş ve sivilce izlerini de olumlu görüyorum. Bi kaç seans sonra sonucu tekrar paylaşırım
Hayırlısı canım.. umarım istediğin sonucu alırsın. Ama sonucu bizimle paylaşmayı unutma :))Canim cevap gelmeyince aris istanbulu cok övdüler oraya başladım ama hamilelik düşündüğüm icin sadece yüze gitmeye karar verdim
bence cosmoser e gitmelisin. 3. seansa girdim çok olumlu sonuç aldım. hem kurumsal hem de işini ciddi yapan firma.Arkadaslar ben dun nurhayat a gittim. Gerçekten vasat bir yer. Doktor bakmıyor yanında çalışan kizlar bakiyor. Herkese 10 dk arayla randevu veriliyor ve sizden sonra olan kisi sizden once seansa giriyor kalabalik oldugu için ustun koru islem yapılıyor. Yanlış bilgilendirme yapılıyor. Bana İğneli de yapikilacakti sozde meğerse İğneli epilasyon ayda birgün yapılıyormus o da denk gelirse. Kesinlikle gitmeyin ben hic memnun kalmadim. Baska yerler varsa onerir misiniz
Peki seanslari nasıl ucret olarak ne kadar veriyorsun? Seans +kontrol mu yoksa sadece seans mi ?bence cosmoser e gitmelisin. 3. seansa girdim çok olumlu sonuç aldım. hem kurumsal hem de işini ciddi yapan firma.
Nirvana güzellik merkezini tavsiye ederimurfada lazer yaptırmayı düşünüyorum ama yabancı oldugumdan neresı daha guvenılır bılmıyorum yardımcı olursanız cok ıyı olur bayanlar
Nirvana güzellik merkezi ile görüş derim olumlu işin cidiyetindeler memnun kaldım benhayır gitmedim bulamadım desem
Kardesım cosmosere gıtmıstı. Alex cıhazıyla yaptırdı çok memnunduurfada lazer yaptırmayı düşünüyorum ama yabancı oldugumdan neresı daha guvenılır bılmıyorum yardımcı olursanız cok ıyı olur bayanlar