• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanlıurfada iyi bir doğum doktoru arıyorum

Canucka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
13
12
3
33
Merhaba arkadaşlar, nasipse kasım sonu doğum yapacağım Şanlıurfa’dayım görev gereği, burada olanlar, memnun kaldığınız doktorları yazabilir misiniz 🙏🏻🙏🏻 kimlere görünüyorsunuz? Ben başlarda Veysel Toprak’a gidiyordum ancak kendisi bana güven vermedi çok güler yüzlü olduğunu söyleyemem yani iyi bir elektrik alamadım o yüzden değiştirmek istiyorum

Merhaba ben urfaliyim orda metrolife hastanesinde bülent sezgin hoca var urfada cok bilinir gercekten cok basarili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim .onun disinda mon klinik var mehmet ağar o da cok iyi bizim giden akrabalarimiz var memnunlar. Ama ozellikle bulent sezgin yıllarin doktoru yani baya tecrubeli bi doktor

Merhaba ben urfaliyim orda metrolife hastanesinde bülent sezgin hoca var urfada cok bilinir gercekten cok basarili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim .onun disinda mon klinik var mehmet ağar o da cok iyi bizim giden akrabalarimiz var memnunlar. Ama ozellikle bulent sezgin yıllarin doktoru yani baya tecrubeli bi doktor
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Ben de bugün bülent sezgine gittim memnun kaldım bakalım inşallah öyle devam eder ☺️

Back