valla doğuda böyle bir olay var, çok ucuza geliyor aslında mantıklı ama bu durumda fırıncılar günlük limit belirleyecekler yapacak bir şey yok..
Ofişim vakti zamanında fırıncılar tepsi başına 50krş istemişler ve vay nasıl para alırsınız diye dayak yemişlerAnnemler gitti geçen sene Urfa'ya bir kere tencere yemeği yememişler
Pilav yemiştim ben. Çok lezzetliydiGaribim fırıncı yaaa nasıl da dertlenmiş
Bizim oralarda çok yaygın bi durum maalesef... Ama ekmek fırınında pişen yemeğin tadı da bi başka arkadaş yaaa
Herbişey lezzetli oluyo vallaPilav yemiştim ben. Çok lezzetliydi
Paralı zaten. Tepsi başı bir lira alıyorlar zaten illaki pide alınıyor yanında. Ondan başka mesela fırına biber patlıcan közlemek için gittiğinde malzemelerini şişlere diziyorsunuz. Şiş başı elli kuruş alıuorlar. Çok cüzi bir rakam gibi görünse de urfada herşeyin fırına verildiğini düşününce yine az para değil. Zaten ekmek için fırın yakılıyor. Bunun yanında tepsilerce gelen yemeklerden alınan para havadan gelen para gibi.Ama ramazanda böyle oluyor millet yaptığı yemeğin yanında birde tepsi kebabı, lahmacun , çömlek, tandır ,pide vs. yapıp gönderiyor. Ama pilav makarna ilk defa duydum. Gerçktn yemek başına para alınsa en azndn ramazanda sorun hallolur gibi
Yok cnm ya ne parası ben urfanın nerdn baksan bütün semtlernde oturdm böyle bişey hiç duymadm görmedm alanda olmadı. Patlıcan biber kışa girerkn 5 er kiloluk gönderrz közletirz bir kuruş bile vermeyiz dondurucuya atarız. Üstelik evlere servis yapılıyor hemn hemn bütün fırınlarnda arıyorsn gelip alıp götürp pişirp getiriyorlar. Ekmek almasan dahi bunu hep yapıyorlarParalı zaten. Tepsi başı bir lira alıyorlar zaten illaki pide alınıyor yanında. Ondan başka mesela fırına biber patlıcan közlemek için gittiğinde malzemelerini şişlere diziyorsunuz. Şiş başı elli kuruş alıuorlar. Çok cüzi bir rakam gibi görünse de urfada herşeyin fırına verildiğini düşününce yine az para değil. Zaten ekmek için fırın yakılıyor. Bunun yanında tepsilerce gelen yemeklerden alınan para havadan gelen para gibi.
Allah Allah bende üç senedir burdayım. Karaköprüde şimdiki bulunduğum yerde aynen dediğim ücretleri alıyorlar. Karaköprüye has bişeymi acaba başka bir yerde oturmadım ben hiçYok cnm ya ne parası ben urfanın nerdn baksan bütün semtlernde oturdm böyle bişey hiç duymadm görmedm alanda olmadı. Patlıcan biber kışa girerkn 5 er kiloluk gönderrz közletirz bir kuruş bile vermeyiz dondurucuya atarız. Üstelik evlere servis yapılıyor hemn hemn bütün fırınlarnda arıyorsn gelip alıp götürp pişirp getiriyorlar. Ekmek almasan dahi bunu hep yapıyorlar
Valla cnm sizin fırına hasmış kandırıyo sizi:)) bn beş sene karaköprüde oturdm böyle bişey duymadm şu an ablalarmda arkadaşlarmn bir çoğuda orda oturuyo böyle bişey duymadk. Sizin fırında var bişeylerAllah Allah bende üç senedir burdayım. Karaköprüde şimdiki bulunduğum yerde aynen dediğim ücretleri alıyorlar. Karaköprüye has bişeymi acaba başka bir yerde oturmadım ben hiç
Bak yaaa kandırılıyormuşuz resmenValla cnm sizin fırına hasmış kandırıyo sizi:)) bn beş sene karaköprüde oturdm böyle bişey duymadm şu an ablalarmda arkadaşlarmn bir çoğuda orda oturuyo böyle bişey duymadk. Sizin fırında var bişeyler
Aynn cnm öyle olmuşBak yaaa kandırılıyormuşuz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?