- 20 Temmuz 2015
- 73
- 91
- 44
Su internet ortamindaki insanlarin yüzsüzlügü hatta iki yüzlülügü beni igrendiriyor..
Şu olayi internette okurken "AK partiyi karalama vesilesi edebilürmüyük acaba" diye bol keseden atanlarin gercek yüzlerini yüzlerine vurmak istiyorum..
Bre yapmacık insanciklar demek istiyorum, YASİN BÖRÜ yü ve arkadaslarini önce bicaklayip sonra balkondan atip sonra araba ile ezip sonra vurup sonra yakan insan müsvettelerinin siyasi ayagina " yeterki AK parti gitsin" deyerek, yaptiklari katliamdan 3-5 ay sonra oy verirken neredeydi bu hassaslik...
Secimden bir gün önce, ne getirirse kardir diye kendi mitinglerini patlatip 2 puan kar eden bu katiller tertemiz, tüm bunlar AK partinin sucu öylemi...
Uluslar arasi kamoyunda " Türk devleti bizi öldürüyor" algisi olusturup suriyede kurulacak kürt devletine hizmet icin adamlar artik kürt vatandaşi bile öldürecek birileride bunu AK partiye yamayacak aklinca..
SIRRI SAKIK atatürke ve atatürkcülere küfür ederken, yeterki AK parti gitsin diye o küfürleri bile görmezden gelen sahte atatürkcü, AK parti düsmanlari, maskeniz yirtildi..Sizlerin AK partiye olan kininizi ve yapabileceklerinizi son secimde gördük..Onun icin kendinizi yorup ölü siyaseti yapmayin...
YASIN BÖRÜ parca parca parcalanirken neredeydiniz...Ona o zülmü yapanlar bugünde bu zulmü yaptilar...
Yani sizin cici cocuk karizmatik sempatik varya hani YASİN i parcalattiran cani..heh iste onun ve efendilerinin isi buda...
terör örgütlerinin hangi birini sayalım karşılıklı katliam yapıyorlar işte. ışıd pkk elkaide hizbullah kendi içlerinde de gruplara ayrılıyorlar. buradaki soru devlet nerede?? sınırların kevgir gibi olması hükümetin suçu.
eskiden pkk terör örgütü bebek katili diye haber yapılırdı derken imralı kandil oldu teröristler trtnin haberlerinde
pkkyı sempatik yapan akp zaten muhatap alırsan terörist imajından çıkarırsın