Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef sadece orası açıldı diğer ilceleri bu yıl acilmadiNeden Karaköprü Haliliye Eyyübiye değil de Harran?
İlçe merkezi büyükmudur ev bulabilirmiyizAnladım. Köylerini mi merak ediyorsunuz yoksa ilçe merkezini mi?
Yaaa ev bulunur mu pekiUrfada sosyal yasam yok keşke merkez çıksaymış harran küçük biyer köy gbi
Harranda zor sanmiyorum, bence tercihte etmeyin. Evi akcakale ilçesinden bakın harrana yakin eşiniz git gel yapsınYaaa ev bulunur mu peki
O kadar mı kötü ya çok üzüldüm sürekli dizi filmlerde görünce büyük bir sanmıştımHarranda zor sanmiyorum, bence tercihte etmeyin. Evi akcakale ilçesinden bakın harrana yakin eşiniz git gel yapsın
Memurlar cevap vermiyorlar malesef nasıl bir yerse artık bilmiyorum karakopru nasıl merkeze çok uzak mı acabaBen Karaköprü deyim. Gitmeden önce eşinizin kurumunda birkaç kişi ile iletişime geçerseniz size yardımcı olabilirler . Burda genelde memurlar merkezde oturup , servislerle gidip geliyorlar. Ev bulamazsanız da merkezde oturursunuz , eşiniz git gel yapar
Gezilecek 1 2 yeri var oraları gösterip duruyorlar iste canım:)O kadar mı kötü ya çok üzüldüm sürekli dizi filmlerde görünce büyük bir sanmıştım
Gezilecek 1 2 yeri var oraları gösterip duruyorlar iste bu ka
Anladım silecez mecburen o kadar küçükse sıkıntı yaşarızGezilecek 1 2 yeri var oraları gösterip duruyorlar iste canım:)